Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (346/359) > >>

siwy1991:
sciagnalem, zainstalowalem i zarejstrowalem sie do sieci, ale po wylaczeniu PESa i wlaczeniu znowu tryb online nie dziala, wyswietla sie okno rejestracji online i po wpisaniu id, hasla i kodu wyswietla sie komunikat ze cos jest nieprawidlowe mimo ze za pierwszym razem dzialalo, co poczac w takiej sytuacji?

podles96:
Siema. Nie mogę zalogować się w grze. Gdy wchodzę w Online Settings to ładuje mi się i później mam tylko do wyboru Auto-login. Na stronie się już zarejestrowałem.

Acodin88:
Witam wczoraj kupiłem sobie PES 2013 na Stemie ściągnęło się wszystko działa lecz jest wielki problem gdyż podczas gdy chce pograć po sieci a raczej ustawić to ale po wpisaniu wszystkich danych mam albo "this service is currently unavailable" po kilku nastu próbach wpisywania tych samych danych i nr seryjnego wyskakuje mi informacje że wpisuje złe dane Konami ID Password albo to jednorazowe hasło pomoże ktoś rozwiązać problem ?

podles96:
Mam ten sam problem. Pomóżcie !

Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wczoraj kupiłem sobie PES 2013 na Stemie ściągnęło się wszystko działa lecz jest wielki problem gdyż podczas gdy chce pograć po sieci a raczej ustawić to ale po wpisaniu wszystkich danych mam albo "this service is currently unavailable" po kilku nastu próbach wpisywania tych samych danych i nr seryjnego wyskakuje mi informacje że wpisuje złe dane Konami ID Password albo to jednorazowe hasło pomoże ktoś rozwiązać problem ?

--- Koniec cytatu ---
Z tego co mi sie wydaje pola z hasłem jednorazowym nie uzupełniamy. Tak było przynajmniej w poprzednich wersjach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej