Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (347/359) > >>

Acodin88:
zatem powie ktoś co mogę z tym zrobić?

zagroo:
Nie zrobili żadnych aktualizacji składów do grania w trybie Online? dalej trzeba grać starymi składami?

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Nie zrobili żadnych aktualizacji składów do grania w trybie Online? dalej trzeba grać starymi składami?
--- Koniec cytatu ---

Tego za bardzo nie wiem, bo nie mam już pes. Ale raczej nie ma i nie będzie.
Ta gra już nie jest priorytetem dla nich i raczej nie liczył bym na aktualizację składów.

Ewentualnie zapytać się gdzieś przedstawicieli, czy wydadzą aktualizację składów.

--- Cytuj ---Witam wczoraj kupiłem sobie PES 2013 na Stemie ściągnęło się wszystko działa lecz jest wielki problem gdyż podczas gdy chce pograć po sieci a raczej ustawić to ale po wpisaniu wszystkich danych mam albo "this service is currently unavailable" po kilku nastu próbach wpisywania tych samych danych i nr seryjnego wyskakuje mi informacje że wpisuje złe dane Konami ID Password albo to jednorazowe hasło pomoże ktoś rozwiązać problem ?
--- Koniec cytatu ---

Serial jeśli ten steam posiada, wpisuje się wielkimi literami bez odstępów, myślników, ukośników itd. (wszystko razem).
Wielkość znaków jaką podałeś przy loginie i haśle do Konami ID tak samo wpisujesz w grze. Jeśli mimo to nie działa, zmień hasło na inne.
Ostatniej opcji OPT nie wypełniasz, ma być pusta.

rafale81:
witam mam problem z pes 13 prosze o kontakt

OnoMatoPeja:
Ty masz czy ten co co ciebie będzie pisał...  :o

Pisz tutaj co to za fant, a nie wydziwiaj :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej