Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
klemens11:
i znowu to samo, podales mi linki do tego cracka co juz sciągłem i jak wyżej juz pisałem nie moge zainstalować bo... (poprawka nie może być zainstalowana przez usługę instalatora Windows.Ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu.Sprawdz czy uaktualniany program znajduje się na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednią poprawkę uaktualniającą), wymiekam
klemens11:
pewnie musze mieć patch który bedzie działać pod konto steam
klemens11:
żeby było jasne ja zakupiłem na allegro nowe nie uzywane konto steam i tam musiałem pobrać pes 2013 i tak zrobiłem za pierwszym razem udało mi się zalogować online za drugim razem juz nie mogłem się zalogować,ale wiem że jeszcze brakuje mi ten patch 104 i pewnie musi być taki żeby działał pod konto steam i dodam że nie mam płyty pewnie bede musiał jakiegoś cracka sobie znaleść ale nie wiem jakiego
OnoMatoPeja:
Po co ci crack... Na Steam nie ma cracka xD
Sam mam Steam ale tam jest inna gra.
Ściągam, instaluje się i gram.
Nie rozumiem, udało Ci się zalogować online a potem już nie. Podawałeś dane logowania, czy od tak od razu normalnie weszłaś do online ? Jeśli podawałeś dane logowania (konami id + hasło) za pierwszym razem co Ci się udało zalogować, to tylko z tych danych się loguj ponownie. Nowe Konami ID już nie będzie działać.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - pod tym linkiem masz patch 1.04 i ściągasz ostatnią opcje, czyli Download Version Update File
Sorry podałem zły link prędzej w opisie xD zbyt wiele tego spamu xD
Pamiętaj że klient Steam musi być uruchomiony na czas gry.
klemens11:
podajesz mi cały czas ten sam link do patcha 104 który mi niechce sie zainstalować pisałem wyżej, mam konto steam tak jak juz pisałem zawsze pierw odpalam steam i tam w chodze w gre pes2013 i nieche mi sie zalogować online a wydaje mi sie że tez powinnienem zainstalować jakiegoś cracka bo nie mam żadnej opcji setting do ustawiana grafiki i padów
Edit.
i ku.....a cały czas ten sam komunikat jak próbuje się zalogować.incorrect konami id, konami id pasword or konami one time password service
Edit.
a najlepsze jest to że zalogować sie do id.konami.net moge a używając tych samych id i hasło do gry online juz nie moge się zalogować i o co tu loto bo ja już wymiekam
Nie pisz posta pod postem, jest od tego opcja MODYFIKUJ.
Nawigacja
[#] Następna strona