Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
ALKOPATO:
Siema! kupiłem pro evo 13 zeby pograć przez neta, wszystko działa jak należy, DLC 6.0, patch 1.04, pare meczyków rozegrałem, ale mam pare pytań. Czy do trybu online warto instalować PESedit(bo chyba mozna z tym po sieci łupać?) czy zostawiać surową wersje, gdzie gra więcej ludzi itp? Kolejne pytanko o co chodzi z tymi lokalizacjami co się na początku wybiera, z Polski była Warszawa i Kraków, wybrałem Warszawę, wyskoczyło mi, że trwa jakis sezon itp. ale nie mam pojęcia jaki ma to wpływ na rozgrywkę. Acha i czemu przy wyborze drużyny przy tych skurwysyńskich zespołach typu real, menczester jest jakaś kłódka obok herbu? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam, pewnie są gdzieś tu odpowiedzi, ale płakać mi się zachciało jak pomyślalem o przeglądaniu 118 stron
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---i ku.....a cały czas ten sam komunikat jak próbuje się zalogować.incorrect konami id, konami id pasword or konami one time password service
--- Koniec cytatu ---
Chyba pierwszy raz w ogóle grasz poprzez STEAM. Do tego nie wymaga się cracka.
Podaje ci link a w nim jest rozpiska do 2 wersji patch'a. Dla DVD i dla Steam. Ściągasz ten na samym dole. Jeśli nie działa... to najwidoczniej gra aktualizuje się poprzez Steam.
Jeśli masz tam w oknie logowania podany serial, przepisz go i wpisz od nowa, wielkimi literami, opcja OPT ma być pusta.
Jeśli nadal lipa. Pisz do kolesia co kupiłeś grę. Przy okazji podaj link do tej sprzedaży na allegro.
I uspokój się, to że będziesz żale wylewał na forum nic nie da. Na przyszłość zawsze możesz skorzystać z wyszukiwarek internetowych aby rozwiązać problem lub pisać jak wspominałem do sprzedającego grę z kontem Steam.
--- Cytuj ---Siema! kupiłem pro evo 13 zeby pograć przez neta, wszystko działa jak należy, DLC 6.0, patch 1.04, pare meczyków rozegrałem, ale mam pare pytań. Czy do trybu online warto instalować PESedit(bo chyba mozna z tym po sieci łupać?) czy zostawiać surową wersje, gdzie gra więcej ludzi itp? Kolejne pytanko o co chodzi z tymi lokalizacjami co się na początku wybiera, z Polski była Warszawa i Kraków, wybrałem Warszawę, wyskoczyło mi, że trwa jakis sezon itp. ale nie mam pojęcia jaki ma to wpływ na rozgrywkę. Acha i czemu przy wyborze drużyny przy tych skurwysyńskich zespołach typu real, menczester jest jakaś kłódka obok herbu? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam, pewnie są gdzieś tu odpowiedzi, ale płakać mi się zachciało jak pomyślalem o przeglądaniu 118 stron
--- Koniec cytatu ---
Lepiej na czystej wersji PESa grac. Patch'e typu PESEdit tylko mogą powodować problemy i nieoczekiwane błędy.
Z lokalizacją chodzi o społeczność do której chcesz przynależeć i uczestniczyć w meczach z jej uczestnikami. Z tego raczej nikt nie korzysta.
Tu chodzi o odblokowanie zespołów poprzez grę. Im więcej meczy i różnych bajerów dostawanych za wygrane z czasem się odblokowują (dawno w to nie grałem więc mogę się lekko mylić xD).
klemens11:
no tak po raz pierwszy ma do czynienia z kontem steam. mugłbyś podać ten link co pisałeś z tą rozpiską bo nie moge znalezc? a tu jest link do gry której zakupiłem na allegro
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
OnoMatoPeja:
Zasadnicze pytanie. Jak uruchamiasz grę i jest okno "Press buton..." pisze tam jaka wersje ma DLC (Data Pack) oraz wersja gry (Version). Zwróć uwagę i sprawdź co tam pisze.
Z tego co wiem, na Steam gry się automatycznie aktualizują. Musiałeś coś pominąć w czasie logowania do online. Bo jak sam piszesz raz udało Ci się zalogować do gry.
Czy przy oknie logowania jest też pokazany serial gry (który jest wpisany wielkimi literami) ?
Czy jest wpisany już login, tylko musisz dopisać hasło ?
Sprawdź maila (jeśli jeszcze go masz) od sprzedającego, może coś pominąłeś.
O jaką rozpiskę Ci chodzi... ? stronę wstecz masz to co pisałem prędzej.
klemens11:
jak uruchamiam gre "Press buton..." pisze tam, data pack 6.00 Ver.1.04 przy opcji logowania wyświetla mi się serial dużymi literami. (przepisywałem go ponownie duzymi literami i nic to nie pommogło) i miejsce na login i hasło jest puste musze sam wpisać
Nawigacja
[#] Następna strona