Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
creativeopinion:
Nie wiem, ale w moim przypadku po powrocie z pracy, czyli około godziny 16 w dniu wczorajszym zainstalowałem grę, postąpiłem zgodnie ze wskazówkami i od razu wbiłem na serwery bez żadnego problemu. Rozegrałem kilka meczy online i lagów nie było. (łącze 30MB down, 3MB upload). Wcześniej zagrałem kilka meczy na xboxie i też wszystko smigało w online jak należy.
Jedyny błąd jaki miałem, to taki, że przy kluczu zamiast "K" wpisałem "k", czyli małą literą i nie mogłem się zalogować, ale tak to śmiga wszystko.
mikanos23:
Ja już nie wiem rozegrałem wczoraj 2 mecze w MLO,później mnie wywaliło pomyślałem spoko serwery przeciążone. Dzisiaj rano próbuje wejść w tryb online i za skur....się nie da!!!! Jak dla mnie to jest robienie sobie jaj z klienta i tyle. Ja akurat kupiłem PES-a po to aby popykać sobie przez neta a tu taka padaka......
gregory97:
Dzięki Onomatopeja bardzo mi pomogłeś zadziałało ;D
OnoMatoPeja:
Ostatni raz piszę co trzeba zrobić aby grać online:
1. Rejestracja Konta Konami ID dla tych co nie mają
REJESTRACJA lub LOGOWANIE bądź nie pamiętają Loginu/Hasła (jeśli pamiętacie login ale hasła nie można je odzyskać podając email jaki podaliście przy rejestracji)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Strona www logowania KONAMI ID >
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Login ID i Hasło ID z PES2012/2011 pasują przy PES2013. Jak by były problemy zmieńcie Hasło na nowe.
2. Wykasować folder "KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013" tam gdzie się zapisują ustawienia gry. Przy okazji można wyczyścić rejestr i dane przeglądarki (po za zapisanymi hasłami) jakimś darmowym programem np. CCleaner.
3. Do Antywirusa dodać jako wyjątek, aby nie skanował zawartości folderu gry. Ograniczyć działanie Firewalla (jak posiadacie). Ewentualnie na czas grania całkowicie wyłączyć antywirus i firewall.
4. Uruchomić grę i podać (liczy się wielkość liter) Login ID / Hasło ID / CD-Key Ostatniej opcji OPT nie wypełniamy. Klucz wpisujemy wielkimi literami bez odstępów, myślników.
5. Po poprawnym podaniu danych wyskoczy okno że logowanie zostało zakończone powodzeniem.
Zapyta się czy włączyć auto login, zaznaczamy TAK.
Jeśli wyrzuca was do menu gównego, mimo podania dobrze danych znaczy że są problemy z serwerami/połączeniem.
lukakosa:
siema...mnie to najbardziej denerwuje brak opcji online w głównym menu i możliwości wejścia na serwery...nawet pisać nie można jak się z kim gra...wiecie może czy konami to poprawi z jakimś paczem uaktualniającym??
Nawigacja
[#] Następna strona