Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
OnoMatoPeja:
Menu Online to Menu Główne gry.
Jak chcesz wejść na serwery to dajesz MATCH > FRIENDLY MATCH LOBBY (strzałką w dół zjezdzasz).
Czat został prawdopodobnie usunięty z racji wyzywania przeciwników i irytującego spamu w czasie meczu.
lolo772:
Nowy PES w drodze, konto na Konami zarejestrowane, poradnik jak sie zarejestrowac na pesleague i zrobic wyzwanie tez obczajony. Mam tylko 2 pytania:
1. Jak juz sie kogos wyzwie to przy wejsciu w tryb online w grze jak go wyszukac , zeby z nim zagrac?
2. Jak bede sie rejestrowal na pesleague, zeby grac wyzwania, ligi itd , to najlepiej jak bym zalozyl login taki jak juz na konami, tak zeby byly takie same loginy?
Ukassiu:
1. Gospodarz wyzwania zakłada pokój i mówi drugiej osobie na jakim serwerze, gość wchodzi i gracie.
2. Nick na stronie musi być taki sam jak nick w grze PES 2013, nick na forum powinien być taki sam a przynajmniej podobny do tego na stronce głównej.
gregory97:
Mam inernet 2,5 mega i jak chcę zagrać w sieci byle gdzie czy to będzie MLO czy zwykły mecz po jakiś 5 minutach meczowych mnie wywala i wyskakuje komunikat, że jest zła jakość połączenia czy jakoś tak. Można to jakoś naprawić czy może jest to wina przeciążonych serwerów w pierwszych dniach?
Shopen:
Hej, mam pytanko czy ktoś ma problemy z dołączeniem się do cometitions na ps3? ja wchodzę o wskazanej godzinie, klikam enter ale wyskakuje komunikat że turniej się jeszcze nie rozpoczął.... to samo się dzieje czy wchodzę 5,10 min po podanej godzinie...
Nawigacja
[#] Następna strona