Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
Karloff:
Ale nie chodzi o to zeby kombinowac zeby dzialalo, bo to brocha Konami zeby cos z tym zrobili.
rooney110885:
Siema kupilem nowego Pes 2013 orginalny zainstalowalem i po instalacji i probie polaczenia sie z serwerem wyskakuje mi taki komunikat,dodam ze dodalem do wyjatku antywirusa.
unable to connect to connection test server. The server may be too busy or taken down for maintenance work.
Communications may also be restricted by your firewall software or router
Karloff:
Widze, ze sie pierdzieli na rozne sposoby :)
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---unable to connect to connection test server. The server may be too busy or taken down for maintenance work.
Communications may also be restricted by your firewall software or router
--- Koniec cytatu ---
Na czas gry wyłącz Firewall (jak posiadasz) i Antywirus (całkowicie). Dodaj do antywirusa folder Pro Evolution Soccer 2013 do wyjątków aby nie skanowało go. Wyłącz w routerze (jeśli używasz) firewall jeśli posiada.
Poczekaj do jutra albo i nawet dłużej, Konami ma problemy z serwerami i działają jak chcą. Próbuj co jakiś czas dostać się do online.
kovar:
Pewnie glupie wyda wam sie to pytanie, ale musze je zadac. O co chodzi z ty fair play nos? kiedy to sie klika a kiedy nie. Ja w statystykach mam 6. To oznaczas ze gram fair czy nie ? :)
Dodam jeszcze ze online gram od premiery i nie mam zadnych problemow. Czasami jakies przycinki i raz tylko przerwalo polaczenie, ale podejrzewam ze ktos specjalnie lagowal bo przegrywal barca 4-0 :)
Nawigacja
[#] Następna strona