Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (13/359) > >>

Karloff:
U mnie nadal kupa.

OnoMatoPeja:
fair play możesz dać ty przeciwnikowi jak i on tobie jeśli wedle jego i ty swego uznania stwierdzisz że przeciwnik grał fair play. Ale mało to osób daje, nawet jak mecz miał mało fauli, takie noobstwo, co poradzisz.

damianmatrix 86:
Wyskakuje mi komunikat Pleasa make your network settings are configured corectly nie mogę wejsć on line i grać ??? instalowałem patcha  wyskakuje komunikat Data Pack 1 is now available on download .Weszłem w panel sterowania w centrum zabezpieczeń zaznaczyłem pesa ptaszkiem także zapora systemu jest ok pozwala na wł pesa  a gra i tak on line nie działa ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

kovar:
tam jest taka opcja w patchu, w ktorej sie przestawia z offline na online. mi pomoglo

Karloff:
Widzisz, mi sie chociaz pobral ladnie dodatek wiec z netem musi byc wszystko okej, tym sie pocieszam. Natomiast online nadal kupa -  niby login sie powiodl, ale za chwile mnie wyrzuca do menu wyboru w trybie "MATCH" i tak caly czas  :(  >:(. A jak sie loguje do online settings, to mam dostepna tylko opcje autolog, reszta jest szara i nie moge nawet wejsc w swoj profil.

Czekam dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej