Widzisz, mi sie chociaz pobral ladnie dodatek wiec z netem musi byc wszystko okej, tym sie pocieszam. Natomiast online nadal kupa - niby login sie powiodl, ale za chwile mnie wyrzuca do menu wyboru w trybie "MATCH" i tak caly czas . A jak sie loguje do online settings, to mam dostepna tylko opcje autolog, reszta jest szara i nie moge nawet wejsc w swoj profil.
Wyłączyłeś firewall i antywirus oraz zbędne programy od internetu na czas gry w pes ?
Odblokowałeś porty w routerze (UDP od 1000 do 17000) na czas grania ?Próbowałeś zagrać/dostać się do
Match Lobby ?
Auto log działa tak że, jak włączasz grę to przechodzisz do logowania gdzie dajesz NEXT i w tym momencie jak już pokaże się menu główne gry powinieneś być połączony jednocześnie z online nie musząc się n-ty raz logować.
Ale najwidoczniej nie działa to dobrze z serwerami Konami i traci połączenie np. w przypadku dostania się do online settings, jak menu jest szare po za auto log to znaczy że nie jesteśmy połączeni online.
Coś u nich blokuje połączenia, mają złą konfigurację, względem tego co zamierzali zrobić w tym pesie online.
Dodam jeszcze ze online gram od premiery i nie mam zadnych problemow. Czasami jakies przycinki i raz tylko przerwalo polaczenie, ale podejrzewam ze ktos specjalnie lagowal bo przegrywal barca 4-0
Jesteś jednym z nielicznych co nie mają problemu. Na jakiej grasz platformie ?
Jaki masz down/up oraz czy odblokowane masz porty jakieś na routerze ?
System masz zoptymalizowany do działania online ?