nie Jestem dzieciakiem to po pierwsze...a po drugie gram w pesa od pro evolution soccer 4...online gram od pes6 wiec mi tu nie tłumacz ze 1 rok gram online...tez sporo wiem,ale w 10,11,12 było ze po paru meczach piłka sie papowąła a tu gram i gram gówniarze się rozłączają nieraz i nic się nie dzieje...ale tu zryte dekle sa czyli ty i ten onoMATOŁpeja....dziecinada
nie mam zamiaru z Tobą dyskutować...odpisałem Ci całkiem normalnie a Ty wyskoczyłeś z mordą jak dzieciak... więc nie wiem do kogo pijesz ale najpierw popatrz na siebiekonami zrobiło teraz tak i nic nie wyjaśniło co z czym się je... ciężko Tobie to pojąć czy jak?
Witam mam problem,gdy wpisuje login itd i biore dalej to pisze mi ze zły kod rejestracyjny( z tego co zrozumialem to cd-key) wpisuje tego ktorego uzywalem do instalacji + 2 inne i nic albo czasem "błąd weryfikacji certyfikatu serwera" Prosze o wyrozumiałość bo 1 raz próbuje grac online w pesa.Czytałem wczesniejsze posty i wpisałem dobrze login i cd-keya z duzych i mam cały czas ten komunikat REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Problem rozwiązany jak ktoś będzie miał to samo to pisać
W pierwszym poscie masz wszystko krok po kroku, robiles tak? Zrobiles konto konami?
no tak zakładałem nowe konto 2 tyg temu i mam własnie ten komunikat co widac na ss ;/
nie no wrzucam tego cracka co mialem wraz z grą ;o czyli raczej nie do patcha 1.01 a to musze uzyc innego cracka bo patchu?
tak użyj tego REJESTRACJA lub LOGOWANIE i bedzie ok bo tamten jest nie kompatybilny...
moze troche glupie pytanie, ale czy tego CD-KEYa masz orginalnego (czyt. czy masz orginalna gre)??