Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (16/359) > >>

Karloff:
Pewnie masz racje, ale dobrze wiesz, ze nie o to chodzi zeby probowac i liczyc na cud. Tymbardziej, ze jak wielu pisalo - jezeli juz sie uda zalogowac jakims cudem, to pozniej lub od kilku chwilach i tak nastepuje crash i pograne.

Gap12:
Ja tam nie mam żadnych problemów.To nie jest wina Konami tylko u was jest jakiś problem.

ChickenZSH:
Witam mam pytanie w Master LEague Online mam problem z formą zawodników (tymi strzałkami ) Praktycznie cały czas mam niebieskei szare albo zielone . Są one mieszane czy trzeba cos robic ze by rosła forma ? Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz

r.a.j.a.n:
Nabyłem dzisiaj PESa. Zainstalowałem grę oraz pobrałem Data Pack przez grę. Wchodzę do lobby online i nie mogę wejść do żadnego z postawionych pokoi. A mianowicie przy próbie wejścia do pokoju wyskakuje mi komunikat o niekompatybilności data packu (coś w stylu: data pack incompatible), natomiast ML online mi działa. O co chodzi?

Ukassiu:
być może chcesz wejsć do pokoju kogoś kto nie ma wgranego DLC, albo DLC u ciebie się nie wgrało poprawnie. Powinieneś mieć tam napisane gdzie się pobiera DLC jaka masz wersje czy 1.0 czy 1.1

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej