Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
WTMyhood:
jeśli konami tego szybko nie naprawi to jest czas sprzedać PES'a i kupić FIFE... bo ja nie mam zamiaru logować się czasami po 30 minut do gry...
ŻENADA!
OnoMatoPeja:
To ja aż tak tragicznie nie mam jak pozostali.
Maksymalnie loguję się do 5 razy (w czasie 3 min) albo za pierwszym razem.
Czasami zrywa połączenie meczu w drugiej połowie.
Raz są normalne mecze bez lagów znacznych a większości to lagi i opóźnienia ogromne.
Dodam że mam słaby net, teraz 2mega oraz odblokowane porty na czas gry w routerze jak pisałem wyżej.
Karloff:
Ja mam 6mb. Ja nie mam jakos cierpliwosci zeby probowac po 5-10 razy sie logowac. Jak raz nie hula to odpuszczam. Bez przesady, nieo to chodzi zeby liczyc na fart, ze akurat teraz sie uda. Kupilem gre i chce [cenzura] pograc.
longfly:
no to ja sie ciesze ze u mnie w sklepach pesa nie dostalem jesli tak bedzie online wygladac to nie wywale ponad stowy za niedzialajacy tryb bo oflajn to sobie moge pograc sam
OnoMatoPeja:
W takim razie jak nie masz zamiaru próbować przynajmniej kilka raz się zalogować to życzę powodzenia w zalogowaniu na obecny stan rzeczy.
Chcieć nie zawsze znaczy móc, nie nauczyli cię tego ?
Jak pisałem, pisz do Konami na support, nawet codziennie (nie musisz obszernie się rozpisywać głównie:typ połączenia down/up, rodzaj lini internetowej, model routera, z jakiego kraju korzystasz z internetu).
Im większa liczba skarg tym może wezmą się za robotę. Nie licz że wylewając ciągle swoje wywody na tym forum odnośnie połączenia oni cokolwiek z tym zrobią (jeśli wiedzą w ogóle).
Ale jak ci się nie chce i innym to, powodzenia.
PS. Online w Rank Match jest raptem jakie ~3000 zarejestrowanych graczy.....
Nawigacja
[#] Następna strona