Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
r.a.j.a.n:
Czy ktoś mi wytłumaczy jak wejść do lobby z meczami rankingowymi? W PES 2012, była opcja online i na jej poziomie wybierało się jakie mecze chciało się grać.
Przy tworzeniu pokoju wybierało się czy chcesz grać Friendly czy Ranking. Tutaj (patrz pes2013) jedyną możliwość jaką znalazłem to w opcji Match->Ranking Match, ale ta opcja losuje Ci gracza.
OnoMatoPeja:
Wizyta u okulisty by się przydała, nic na siłę.
Zjedz strzałką na sam dół w MATCH (góra / dół), inaczej mówiąc menu online połączone z offline (nie oddzielnie jak to w poprzednich odsłonach).
r.a.j.a.n:
Nie wiem o czym Ty mówisz.
W MATCH mamy:
1. Exhibition match
2. Ranking match
3. Friendly match lobby
4. Watch exhibition match
OnoMatoPeja:
Friendly match lobby o tym mówię... jak nie próbowałeś wejść, założyć pokoju to skąd możesz wiedzieć, że tam nie są mecze rankingowe, nazwa może być zmylna. Określaj się jaśniej jeśli wchodziłeś tam i zakładałeś pokój jak i rozegrałeś mecz.
A jeśli nie nabija punktów rankingowych (opcje pokoju) to masz lipton :P
PS. Dla tych co mają Antywirus Avast. Polecam na czas gry wyłączyć go całkowicie (w moim przypadku) albo moduł, osłona sieciowa. W tym programie coś gryzie się z pes2013.exe w czasie łączenia.
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@pawlito1968
... na przyszłość określaj się jaśniej bo nie w sposób stwierdzić o co ci chodzi.
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOkreślaj się jaśniej...
--- Koniec cytatu ---
Każdemu to piszesz dźwiękonaślawodczyku? Jak masz problem ze zrozumieniem to nie pisz?
Ehh... Co byśmy bez Ciebie zrobili.
I jak sądzisz pisałbym tutaj jakbym nie próbował założyć pokoju w Friendly match lobby??
Nie ma tam opcji ranking, a przynajmniej ja nie zauważyłem.
Jeżeli chcesz pomóc to Ty określaj się jaśniej, bo będąc dokładnym, ostatnia opcja w Match to Watch exhibition match.
Może ktoś inny będzie na tyle pomocny i odpowie mi na te pytanie (choćby screenem).
Nawigacja
[#] Następna strona