Moje obecne korki się rozpadają, więc potrzebuje nowe, interesują mnie korki do 200zł.
Planuję kupić te
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
lub
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Hmm ostatnio miałem podobny problem z zakupem nowych korków. Pamiętaj jedną ważną rzecz. Otóż to jakie korki będą najlepiej do Ciebie pasowały, zależy tylko i wyłącznie od twoich upodobań. Każdy preferuje inny styl gry, każdy też ma inny kształt stopy. Wiem bo sam sie na tym przejechałem. Całe dorosłe życie grałem w mercurialach i grało mi się w nich napradwę dobrze. Jednak nie są one zbyt trwałe, wiec ostatnio połaszczyłem się na skórzane Tiempo, dokładnie takie:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE. Efekt? Złamanie śródstopia lewej nogi w trzech miejscach i noga w gipsie przez co najmniej miesiąc (o mało nie doszło do operacji). Oczywiście wcale nie twierdzę, że to przez buty, nieszczęśliwie upadłem na meczu na zwewnętrzną część stopy i noga... chrup! Jednak mam raczej szczupłą stopę a te Tiempo chyba nie są dla mnie idealne. Bardzo możliwe, że w Mercurialach noga zachowałaby się inaczej i skończyłoby się na zwykłym skręceniu. Dlatego każdy może ci powiedzieć, w jakich JEMU się gra najlepiej, jednak ty powinieneś już mieć swoje ulubione korki. Pozdrawiam i życzę uniknięcia takich sytuacji jaka mnie spotkała...