Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA od czego zależy ilość punktów, które dostajemy po meczu? Zauważyłem, że raz mam 40, innym razem 44 a nawet i 60 było. Czy rozgrywki mają jakieś znaczenie? Np. za mecz w europejskich pucharach dostaje się więcej punktów?
--- Koniec cytatu ---
Tak, ilość punktów zależy od rozgrywek: liga, Liga Europy, LM, MŚ... itd...
l3kropek:
W bal mam 22 lata......i juz 99*....a zaczynalem od 50....4 pozycje....i 8 skillow.....wystarczy porzadnie naparzac....gram w man-u....i jestem kapitanem......najlepiej mecze grac po 10min....5 malo daje......
Artur 7:
z tego co tu czytam, to baardzio wymagający ten tryb ::) ::)
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co tu czytam, to baardzio wymagający ten tryb ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem dużo łatwiejszy tryb niż rok wcześniej. Na poziomie top player zostałem w 2 sezonie królem strzelców bundesligi i pucharu ligi, miałem również najwięcej asyst w tych turniejach. A w pes 2012 w drugim sezonie to dopiero zaczynałem się do składu łapać, więc coś jest nie tak...
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co tu czytam, to baardzio wymagający ten tryb ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
To najłatwiejszy BaL w serii chyba. Nawet na początku gra się przyzwoicie i strzela dużo bramek. Dobra oceny dostaje się w sumie z dupy, ja w jednym sezonie (21 lat) w Barcelonie praktycznie wszystkie mecze Man of the Match i buciki. Teraz, 22 lata ogólny overall mam 99 a na RMF 106.
Nawigacja
[#] Następna strona