Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
GieKSa:
A może poszedłeś na emeryturę bo w tym Pes idzie, i ja tak niestety zrobiłem :P.
pes1313:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA może poszedłeś na emeryturę bo w tym Pes idzie, i ja tak niestety zrobiłem :P.
--- Koniec cytatu ---
Ale jak sie to robi? ja dostalem propozycje od innego klubu i nic z tym nie zrobilem i mój ostatni mecz wygladał ta ze po jego zakonczeniu kamera byla na mnie ,wszyscy klaskali w moja strone itd xd
druga sprawa zaczynajac kariere mialem contract dur 1/2 z tym klubem w ktorym zaczynalem i dalej nic . a wyszukujac klub jak zaproponowac mu gre w jego szeregach?
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Ale jak sie to robi? ja dostalem propozycje od innego klubu i nic z tym nie zrobilem i mój ostatni mecz wygladał ta ze po jego zakonczeniu kamera byla na mnie ,wszyscy klaskali w moja strone itd xd
--- Koniec cytatu ---
No, a możesz teraz grać jakieś mecze, czy nic Ci już nie wyskakuje?
Opcje są dwie: albo wziąłeś emeryturę, albo odszedłeś z klubu.
GieKSa:
Jeśli chcesz lub nie chciałeś a wszedłeś w personal info i na samym dole masz retirement Announcement wchodzisz w to i albo włączasz albo wyłączasz Emeryture :)
pes1313:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo, a możesz teraz grać jakieś mecze, czy nic Ci już nie wyskakuje?
Opcje są dwie: albo wziąłeś emeryturę, albo odszedłeś z klubu.
--- Koniec cytatu ---
wlasnie nic. tam gdzie jest kalendarz forwand time gdzie sie przeskakuje do nastepnych dni to ta opcja jest wgl niepodswietlona nie mozna juz zadnego dnia wybrac a sezon sie nie zakonczyl jeszcze
Nawigacja
[#] Następna strona