Witam,
Moim marzeniem jest, aby konsolowcy (użytkownicy x360) mogli otrzymać takie patche jak w przypadku PC wydawane np. przez PESEdit. PC ma bardzo dużo patchów wydawane są ok. 1 na miesiąc, już teraz przed premierą PES2013 dostępny był już patch do oficjalnej wersji, który zawierał aktualne stroje i składy. Chciałbym, aby tak dobry, solidny patch ze zmianą strojów, aktualizacją drużyn wychodził chociaż co 4/5 miesięcy (czyli byłyby to ok. 2 patche do wersji PES2014), ale to byłoby już coś. Nie oszukujmy się Konami się nie postarało mimo, że wydało grę po okienku transferowym to składy i stroje są nieaktualne i już wymagają poprawek.
A więc chciałbym stworzyć patch do x360 (nie będzie to OF, lecz "patch") oznacza to, że gracze będą mieli możliwość zagrania tylko na przerobionych konsolach (niestety na oryginalnej nie będzie to możliwe na dzień obecny) typu RGH/JTAG.
Niestety sam nie podołam zadaniu, lecz widzę, że są już ludzie równie ambitni jak ja. Jeżeli ktoś jest zainteresowany pomocą przy pracach to proszę sie tutaj podpisać (co chciałbyś robić) lub jakoś ze mną skontaktować.
Będę potrzebował takich ludzi jak:
- grafik człowiek od tworzenia strojów (bedziemy mogli część zgarniać od innych patchow) (praca na PC)
- człowiek, który będzie mógł przeprowadzić transfery (zna aktualne składy drużyny)
- człowiek, znający się na rgh i programach do edycji .iso bedzie mi pomagał
- osoby ambitne znające j. angielski do tworzenia spolszczeni i innych
Co wy na ten pomysł podoba sie wam? chcielibyscie ujrzec patcha na xbox360 do pes2013