Masz racje psuje to całą zabawę , choć wydaje mi się że to jakaś ściema żeby koles z rozegranymi 150 meczami miał Cr7 i Messiego w teamie
To wcale nie musi być ściema - ja grałem ostatnio z kimś, kto miał rozegranych też około 150-160 meczami, a w składzie miał CR7, Aguero, Buffona i większość najdroższych zawodników. Myślę sobie zagram i prowadziłęm do 87 minuty 1 : 0, a tu pyk i koleś przerwał mecz, 0 punktów, 0 kasy i myślałem, że szlak mnie trafi. To właśnie są Ci jeb*ani oszuści, którzy nie potrafią przegrywać. Nie wiem jak robią, że opuszczają grę bez straty punktów i nie dopisuje im porażki, ale jak Konami czegoś nie zrobi, to sam będę to stosował jak się dowiem jak.
Pesleague.pl - dodajcie do działu "Jak grać Master League Online" taki wątek:
1. Nie graj z nikim, kto ma rating powyżej 800, gdyż na 99% gdy będziesz wygrywał, koleś zniknie pod koniec meczu, a Ty nie dostaniesz ani punktów, ani kasy. 9 na 10 ludzi z pierwszej 20tki najlepszych graczy MLO to zas*ani cheaterzy i przez nich zwykli, normalni gracze wku*wiają się, gdyż nie da się wygrać z nikim z lepszym ratingiem, bo menda opuszcza mecz. Gdy trafisz na takiego, to lepiej opuść mecz przed jego rozpoczęciem, bo to nie ma najmniejszego sensu.
Nie no, 3 razy z rzędu od wczoraj do dzisiaj grałem mecz bonusowy o ponad 5 milionów i wygrywałem, ale te chu*e opuszczały mecze. Powoli odpuszczam MLO