Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL
dabek9:
siema! mam taki sam problem jak kolega wyzej, o co chodzi? a masz dysk w xboxie czy tylko pen driva podpietego bo mi jako dysk sluzy pen drive 4 gb do zapisywania gier.
l3kropek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema! mam taki sam problem jak kolega wyzej, o co chodzi? a masz dysk w xboxie czy tylko pen driva podpietego bo mi jako dysk sluzy pen drive 4 gb do zapisywania gier.
--- Koniec cytatu ---
mam w x-sie...byc moze potrzeba wiecej miejsca,nie mam pojecia wgrywalem 2 razy i tak samo.....troszke glupio wygladaja te puste stroje....:)
babyk86:
Macie może A. Boruca w jakimś klubie po wgraniu data pack 3 i patcha 1.03 ???
U mnie nie ma go w fiorentinie i southampton i nie ma go też w free agents.
Daros28:
Boruca nie ma ale nie ma też lucasa mory teraz z PSG wcześniej z Sao Paulo to jest zła wiadomość gościu robi piękną grę
babyk86:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBoruca nie ma ale nie ma też lucasa mory teraz z PSG wcześniej z Sao Paulo to jest zła wiadomość gościu robi piękną grę
--- Koniec cytatu ---
Masz racje, nie próbowałem go teraz kupić i nie zwróciłem uwagi, że go brakuje. Myślałem, że jest dalej w brazylii i dlatego go nie ma w PSG.
Daymos wykonał świetną robote i dlatego tym bardziej szkoda, że nie ma lucasa mory bo to jest jednak klasa światowa a brak bramkarza walczącego o miejsce w składzie drużyny angielskiej to też jest niezłe przeoczenie
Nawigacja
[#] Następna strona