Oto druga aktualizacja mojego patcha do sezonu 2014/15, postanowiłem wydać wersję all in one, bo dużo plików jest nowych, m.in: poprawiłem problem z roździelczością oraz dodałem już wszystkich nowych beniaminków w ligach.OF-a bedę aktualizował co niedzielę, wraz z update face i nowych kitsów.
ADELANTE PATCH 14 " SEASON 2014/15"
ZMIANY I NOWOŚCI :
* osobne exe, save i settings (dzięki Michal17Widzew)
* kompatybilny z DLC 6.00 i Konami Patch 1.04 (wymagana instalacja)
* transfery na sezon 2014/15 na dzień 06.07.2014
LIGA BBVA:
- Ten Stegen, Bravo, Rakitic, Luis Suarez(?) (Barcelona), Planas, Larrivey, Sergi Gomez, Cabral (Celta),Javi Marquez, Tytoń, Mosquera(Elche), Finnbogason (Sociedad), Asenjo, Cheryshev (Villarreal), Denis Suarez, Vidal (Sevilla), Salva Sevilla (Espanyol), Luis Alberto (Malaga), Hemed (Almeria)
PREMIER LEAGUE:
- Diego Costa, Fabregas, Courtois (Chelsea), Herrera, Shaw (Man.Utd), Lambert, Lallana, Emre Can (Liverpool), Fernando (Man.City), Senderos, Joe Cole (Aston Villa ), S. de Jong (Newcastle), Gomis (Swansea),
LIGUE 1:
SERIE A:
- Perotti (Genoa), Ashley Cole (Roma), K. Coman (Juventus)
BUNDESLiGA:
- Heitinga (Hertha), Lewandowski, Bernat (Bayern), Klich (Wolfsburg), T. Hazard (BMG),
OTHERS:
- Abidal (Olympiakos),
* kitsy na sezon 14/15 (m.in: Barcelona, Real M., Atletico, Lyon, Marsylia, Man.Utd, Arsenal, Liverpool, Milan, Polska i inne reprezentacje)
* nowe drużyny w Champions League i Europa League
* nowe teamy w ligach (EPL- Leicester City, Burnley FC, Quenns Park Rangers , LIGUE 1 - FC Metz, SM Caen, RC Lens, SERIE A -Palermo, Empoli,Cesena BUNDESLIGA - 1. FC Kol, SC Padeborn, LIGA BBVA - Deportivo La Coruna, SD Eibar, Cordoba CF)[/b]
[/i]
ZMIANY OGÓLNE :
* poprawiona Premiership, Liga Sagres
* dodano BUNDESLIGĘ I RUSSIAN PREMIER LEAGUE
* dodano kitsy dla reprezentacji narodowych
* poprawio kitsy i składy dla Ligi BBVA
* LIGA ADELANTE w D2 league [22 drużyny]
* nowe kluby: LEGIA WARSZAWA, LECH POZNAŃ, RUCH CHORZÓW, [FULL CHAMPIONS LEAGUE & EUROPA LEAGUE]
* Classic Teams: REAL MADRYT ALL STARS, FC BARCELONA, VALENCIA CF, SPAIN U21, REPREZENTACJA KATALONII, BARCELONA SPORTING CLUB [Equador Serie A Team]
* Soundtrack by pawlodar_10
* młodzi zawodnicy Barcelony Juvenil, Realu Madryt C, Atletico B, Valencii w slocie ML
* przyśpiewki dla klubów Ligi BBVA
* scoreboard selector
* loga GOL TV [CANAL + PLUS ] STYLE
* nowy ballpack m.in Nike Incyte 13/14 (LFP, EPL, SERIE A)
* nowy bootspack HD (aktualizacja lipiec 2014)
* menu ML
* styl menu Liga BBVA
* dodano face dla trenerów
* poprawiono kitsy dla sędziów
* dodano nowe stadiony:[bin format]
# Mini Estadi
# El Madrigal
# Muniwaginkal de Chapín
# Nova Creu Alta
# El Molinón
# Muniwaginkal Santo Domingo
# Juegos del Mediterráneo
# Nuevo Arcangel
# Montilivi
# El Sardinero
# Pedro Escartín
INSTALACJA :
usuń poprzednią część patcha........
1. Upewnij się że masz zainstalowane DLC 6.00 w Program Data
2. Upewnij się że masz zainstalowanego patcha 1.04
3. Folder KONAMI z Moich dokumentów wklejamy do: Moje dokumenty/Konami
(obok folderu Pro Evolution Soccer 2013 - NIE DO NIEGO !!! tzn. koło siebie folder ADP13 i Pro Evolution Soccer 2013)
4. Folder z Program Files kitserv13 wklejamy do głównego folderu z zainstalowaną grą
tj: Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/