Dział Ogólny > PES 2013

Statystyki - pesstatsdatabase.com

<< < (4/12) > >>

MaddiMNagic:
Jestem za co do patcha. Wgl, uważaj jak edytor podpisuje karty umiejętności, bo robi to źle i np bramkarze mają Scisorss itp.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno spoko, ale jeśli mówiąc League, masz na myśli ligę angielską, to przecież napisałem wyżej, że do patcha PESEdit 1.0, w której jest już w miare zrobiona ta liga.

--- Koniec cytatu ---
Myślałem, że chodzi Ci o tryb League, którego już nie ma...

shoxik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJestem za co do patcha. Wgl, uważaj jak edytor podpisuje karty umiejętności, bo robi to źle i np bramkarze mają Scisorss itp.

--- Koniec cytatu ---

hmmm... dzięki za info. całkiem możliwe, czytałem też o tym na jakimś zagranicznym forum.
Ale to dlatego, że stronka PSD nadal jest dla Pesa 2012.
Współpracuje, wiadomo, bo dużo te pesy się nie różnią. Ale warto zwrócić uwagę na detale. dzięki.

co do tryb League, to spoko. Wiem, faktycznie nie ma. Przyznam, zamotałem się. Ale chodziło mi o ligę angielską. Gram normalne mecze, z kumplami. Żeby grać jakąś ligę mistrzów, czy karierę, to trzeba by zrobić najlepiej wszystkie, europejskie drużyny. Co zrobię na pewno. Ale tak ja wyżej napisałem, zważywszy na dysonanse podczas robienia tylko ligi angielskiej, wolę poczekać, na lepszy patch. ;)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście nie dałoby się edytować w tym samym czasie, każdy by musiał po kolei, no ale jest to do ogarnięcia, myślę. ;)

--- Koniec cytatu ---
Każdy może robić w tym samym czasie, tyle, że na końcu trzeba by było to skleić, bo w końcu Pes Editorem można importować drużyny z innych ofów

shoxik:
Mówisz drużyny.
No to wówczas nie można by było dodawać nowych piłkarzy. Dopiero na sam koniec.
Każdy zawodnik ma swoje ID.
Załóżmy że ja robię l.francuską, dodaję sobie jakiegoś Muembe do Lille na ID 190092         (abstrakcyjny przykład)
A ktoś robi ligę hiszpańską i dodaje jakiegoś Nacho do Malagi na ID 190092 ?

Wówczas jeśli dodam drużyny z ligi hiszpańskiej, usunie mi się "mój Muemba". Bo podmieni się na tego Nacho, którego nie będzie w Lille, a w Maladze ;P
Dobrze myślę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej