Dział Ogólny > PES 2013
Statystyki - pesstatsdatabase.com
shoxik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniestety brak League w 13... ::) Też z moim ziomkiem z którym siekaliśmy w nią dostaliśmy wielką niespodziankę od KONAMI!! :)
A co do tych statów dla niektórych piłkarzy na tej stronie, to powiem tyle - tragedia... Benzema kontrola piłki - 96 bodajże Ronaldo 93. Taki tylko pierwszy przykład z brzegu na który spojrzałem... Jest tam wiele wiele innych nieścisłości
--- Koniec cytatu ---
no spoko, ale jeśli mówiąc League, masz na myśli ligę angielską, to przecież napisałem wyżej, że do patcha PESEdit 1.0, w której jest już w miare zrobiona ta liga.
A co do statsów na stronce, to masz jakieś przestarzałe dane, bo Ci piłkarze oboje mają ball control po 95.
Uważam, że jest dobrze. Benzema ma dobrą technikę, umie się przytrzymać przy piłce. Ronaldo, też owszem, ale jest lepszy w dryblingu, no i to statsy potwierdzają. Wiadomo, że pare niedociągnięć będzie (większość statystyk nie jest mierzalnych), ale nigdy mi nie wmówisz, że oryginalne statsy od KONAMI są lepsze ;] .
Niektóre statsy dałoby się zmierzyć, takie jak szybkość, wytrzymałość, ale kuuurde, to by trzeba było robić testy na każdym piłkarzu, a to jest niemożliwe. Technikę byłoby już gorzej zmierzyć. Wszystkie statsy wynikają z obserwacji.. pozdro. ;)
soniakos:
Bardzo dobrze że ten temat założyłeś,jak każdy wie liga angielska stoi na bardzo wysokim poziomie a w pes`ie jest ona bardzo słabo zrobiona,podobnie jak francuska nie jest tak dobra ale jest bardzo wyrównana
shoxik:
dzięki. no ja w poprzednich wersjach pesa praktycznie każdą drużynę miałem zrobioną wg statystyk z pesstatsdatabase.com
No ale teraz nie mam na tyle czasu, żeby siedzieć i klepać wszystko po kolei..
Pewnie i tak troche zrobię, chociaż wszystkie kluby, te sensowniejsze, tylko ligi europejskie. No ale to jak wyjdzie jakiś nowszy, lepiej zrobiony patch, w którym będą wszystkie transfery itd. Bo gdy "teraz" robiłem ligę angielską to była masakra. Nawet patch PESEdit 1.0 miał straszne dziury ;)
Co do francuskiej się zgodzę ;) no ale jest odstające PSG, kilka też mocnych klubów, no ale potem w rzeczywistości nie ma takiej przepaści jak robi to Konami..
MaddiMNagic:
Haha uff... Myślałem że tylko ja zmieniam sobie ligę na PSD ;D
shoxik:
Rzucę kiedyś temat, żeby jakoś wspólnie zrobić pod konkretny, duuuużo lepszy patch, statystyki z PSD.
Byłoby fajnie i mniej czasochłonne. Oczywiście nie dałoby się edytować w tym samym czasie, każdy by musiał po kolei, no ale jest to do ogarnięcia, myślę. ;)
No ale poczekajmy na ciekawszy patch..
Nawigacja
[#] Następna strona