Genkov - 71Overalle zawodników Wisły Kraków wg strony w pierwszym poście. Jak ktoś się interesuje i ogląda mecze to może sobie porównać z własnymi odczuciami...
margines błędu ustalam jako +/- 1pkt jako że godzina późna to i wzrok mógł się pomylić przy wklikiwaniu statystyk osobiście jako kibic Wisły - oglądający wszystkie mecze - jestem w stanie mniej więcej określić - oczywiście subiektywnie - jak bliskie są rzeczywistości...
ogólnie rzecz biorąc są jednak zawyżone w dużej części przypadków:
Garguła, Sikorski (względem reszty napastników - wg mnie powinien wyjść overall o ok. 3-5 pkt mniejszy), Czekaj, Pareiko(?), obrona też raczej jakby zawyżona...
Melikson też jakby minimalnie przekokszony jak na to co teraz gra - ale teraz raczej jest obrażony i nie do końca mu się chce po prostu...
pojedyncze statystyki w kilku przypadkach chyba nieco zaniżone jak na moje oko, no ale ogólnie są chyba lepsze niż w podstawie PESa...
Pierwszy skład: 76,1
Rezerwa (bez młodych - 4 ): 74,88
Rezerwa (cała -
: 70,5
Ogólnie (bez młodych - 4): 75,58
Ogólnie: 73,17
Moja ocena overalli - stosunku kopaczy z samej Wisły (np. Garguła z Meliksonem i Ilievem) - 8,5/10 - atak troszke za mało, obrona za wysoko.
Stosunek ogólny - do innych teamów / mojej opinii: 8/10 - troszke za wysoko oceniona została jednak krakowska drużyna.