Dział Ogólny > PES 2013

Statystyki - pesstatsdatabase.com

<< < (2/12) > >>

Klocek12355:
Dzięki wielkie. ;)

Patryk19210:
szkoda że ligi brak ale po co wam liga jak macie lige, lige mistrzow i puchary w football life master league ? :D

shoxik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda że ligi brak ale po co wam liga jak macie lige, lige mistrzow i puchary w football life master league ? :D

--- Koniec cytatu ---

chodzi Ci o la ligę ;] ?
mi jest po to l. ang., bo gram z kuplami więcej niż kompem. losujemy sobie drużyny z l.ang i gramy kim popadnie ;P   poza tym gramy w obstawianie typów w lidze angielskiej (ale to osobny temat). Ogólnie, lubimy tą ligę ;)

Klocek12355:
"Przeważnie sam wszystko (ręcznie klepałem) przez programik oczywiście - PesEditor."
No właśnie chce się pobawić teraz w staty la ligi i nie działa opcja "Copy to clipboard." ;( Samemu trzeba teraz wszystko wpisywać?

E: działa, mój błąd.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETamten dzial nie sluzy do dyskusji.

--- Koniec cytatu ---
Jeden (dwóch), którzy tu coś robią... Brawo.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi Ci o la ligę ;] ?
mi jest po to l. ang., bo gram z kuplami więcej niż kompem. losujemy sobie drużyny z l.ang i gramy kim popadnie ;P   poza tym gramy w obstawianie typów w lidze angielskiej (ale to osobny temat). Ogólnie, lubimy tą ligę ;)

--- Koniec cytatu ---
niestety brak League w 13... ::) Też z moim ziomkiem z którym siekaliśmy w nią dostaliśmy wielką niespodziankę od KONAMI!! :)

A co do tych statów dla niektórych piłkarzy na tej stronie, to powiem tyle - tragedia... Benzema kontrola piłki - 96 bodajże Ronaldo 93. Taki tylko pierwszy przykład z brzegu na który spojrzałem... Jest tam wiele wiele innych nieścisłości

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej