Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (74/96) > >>

szabatnik:
jest jakis moda na kase w ML?

VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest jakis moda na kase w ML?

--- Koniec cytatu ---

Tak, jest to PES 2013 Money ML 1.0, z tego korzystam, ale linku do pobrania musisz już poszukać sam, nawet chyba był w "problemy, błędy, pytania", ale nie jestem pewny. Jak najwyżej znajdę, to jeszcze Ci prześlę na PW.

Koziom:

--- Cytuj ---Tak, jest to PES 2013 Money ML 1.0, z tego korzystam, ale linku do pobrania musisz już poszukać sam, nawet chyba był w "problemy, błędy, pytania", ale nie jestem pewny. Jak najwyżej znajdę, to jeszcze Ci prześlę na PW.

--- Koniec cytatu ---

Chyba łatwiej będzie jak wygoogluje ;)

madridista1400:
Czy po jakimś czasie piłkarze w ML z bardzo wysokim overallem będą chcieli przychodzić do mojego klubu? Oczywiście po odnoszeniu zwycięstw czy zdobywaniu Pucharów. W tej chwili, w końcówce trzeciego sezonu po wygraniu 1 LM w drugim sezonie i dwukrotnym odpadnięciu z LM w fazie pucharowej oraz trzykrotnym wygraniu La Ligi tylko 8 ośmiu piłkarzy z overallem 90 lub wyższym ma przynajmniej 40% szans na transfer do mojego klubu. Gram Realem Madryt obecnie jestem 1 w rankingu klubów; wcześniej byłem w czołówce. O ile już w drugim sezonie procent szans na przyjście niektórych zawodników był wysoki, to teraz u każdego znowu spadł i jest taki jak w sezonie pierwszym, jak nie mniejszy. Tak więc jak to będzie w przyszłych sezonach?

Koziom:
Te transfery w ogóle są dziwne, możesz w każdej chwili kupić zawodnika z Realu do Barcy i na odwrót. Do tej pory tego nie rozkminiłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej