Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (75/96) > >>

VeB:
Ja zauważyłem, że ogólnie jest tak, że jeśli nawet grasz np. Malagą, a dwa sezony z rzędu zdobędziesz Puchar Króla, Ligę i Ligę Mistrzów, to Messi przyjdzie do Ciebie z pocałowaniem ręki xD Tak niestety jest. Jeśli chcesz, żeby gwiazdy przychodziły do Twojego klubu, to musisz wygrywać każdy, lub prawie każdy możliwy tytuł. Druga sprawa jest taka, że jeśli grasz Realem, to praktycznie każdy powinien chcieć do Ciebie przyjść, bo to w końcu Real. Ranking klubów, akurat nie ma nic wspólnego z transferami. Jak pisałem wcześniej, liczą się tylko i wyłącznie tytuły. Przynajmniej tak zaobserwowałem, ale nie wiem, czy jest to do końca słuszna teza. :P

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa zauważyłem, że ogólnie jest tak, że jeśli nawet grasz np. Malagą, a dwa sezony z rzędu zdobędziesz Puchar Króla, Ligę i Ligę Mistrzów, to Messi przyjdzie do Ciebie z pocałowaniem ręki xD Tak niestety jest. Jeśli chcesz, żeby gwiazdy przychodziły do Twojego klubu, to musisz wygrywać każdy, lub prawie każdy możliwy tytuł. Druga sprawa jest taka, że jeśli grasz Realem, to praktycznie każdy powinien chcieć do Ciebie przyjść, bo to w końcu Real. Ranking klubów, akurat nie ma nic wspólnego z transferami. Jak pisałem wcześniej, liczą się tylko i wyłącznie tytuły. Przynajmniej tak zaobserwowałem, ale nie wiem, czy jest to do końca słuszna teza. :P

--- Koniec cytatu ---
no dokładnie...jak zdobywasz tytuły to % szansa na ściągniecie zawodników wzrasta...

Rocznik88:
Chciałem się zapytać czy jest możliwe w trybie ML wyłączenie zmęczenia piłkarzy?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałem się zapytać czy jest możliwe w trybie ML wyłączenie zmęczenia piłkarzy?

--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiej możliwości

VeB:
Mam takie pytanie, no bo chyba każdy, kto grał i w fifę i w pesa, zauważył, że jeśli wykonujemy długie podanie do napastnika i on ma biec z np. obrońcą, walczyć o piłkę itd.. no wiecie o co mi chodzi.. Długie podanie i biegnie jeden zawodnik. No i w PES-ie zawodnik biegnie automatycznie. Tzn., po podaniu nie mamy żadnej kontroli nad nim, tylko on biegnie do piłki, a my możemy popatrzeć. Natomiast w Fifie jest tak, że po długim podaniu, samemu biegnie się do piłki, czyli mamy pełną kontrolę nad zawodnikiem i jego ruchami. Czy jest jakaś opcja w PESie, gdzie można wyłączyć tą kontrolę komputera nad zawodnikiem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej