Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
mozil22:
Jak moge przyspieszyc przejscie zawodnika na emeryturę ? Probuje edytorem , zaznaczajac "Will retire" ale jak tylko odznacze danego zawodnika i potem znowu go zaznacze to "Will retire" jest juz odznaczone . Robil ktos cos takiego ?
madridista1400:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie pytanie, no bo chyba każdy, kto grał i w fifę i w pesa, zauważył, że jeśli wykonujemy długie podanie do napastnika i on ma biec z np. obrońcą, walczyć o piłkę itd.. no wiecie o co mi chodzi.. Długie podanie i biegnie jeden zawodnik. No i w PES-ie zawodnik biegnie automatycznie. Tzn., po podaniu nie mamy żadnej kontroli nad nim, tylko on biegnie do piłki, a my możemy popatrzeć. Natomiast w Fifie jest tak, że po długim podaniu, samemu biegnie się do piłki, czyli mamy pełną kontrolę nad zawodnikiem i jego ruchami. Czy jest jakaś opcja w PESie, gdzie można wyłączyć tą kontrolę komputera nad zawodnikiem?
--- Koniec cytatu ---
Podczas biegu trzeba trzymać RT (Sterowanie specjalne), ale tuż przed dojściem do piłki trzeba puścić ten przycisk. Jeżeli go nie puścisz zawodnik minie piłkę i pobiegnie dalej.
Powerin:
Mam problem z patche'm pesedit 3.0. Bo w opisie i w plikach jest dużo więcej lig, niż jest w grze.
Gdy włączam grę mam takie ligi: Premier League, Primera Division, Serie A, Liga Portugalska i dwie Bundesligi oraz kilka zespołów w Others. Ale nie mam NPOWER CHAMPIONSHIP, LIGUE 2, LIGA ARGENTINA, SERIE B i LIGA ADELANTE.
Wie ktoś może jak naprawić ten problem :-\.
Z góry dzięki ::)
VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodczas biegu trzeba trzymać RT (Sterowanie specjalne), ale tuż przed dojściem do piłki trzeba puścić ten przycisk. Jeżeli go nie puścisz zawodnik minie piłkę i pobiegnie dalej.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki. :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam problem z patche'm pesedit 3.0. Bo w opisie i w plikach jest dużo więcej lig, niż jest w grze.
Gdy włączam grę mam takie ligi: Premier League, Primera Division, Serie A, Liga Portugalska i dwie Bundesligi oraz kilka zespołów w Others. Ale nie mam NPOWER CHAMPIONSHIP, LIGUE 2, LIGA ARGENTINA, SERIE B i LIGA ADELANTE.
Wie ktoś może jak naprawić ten problem :-\.
Z góry dzięki ::)
--- Koniec cytatu ---
Jak uruchamiasz patcha i wyskakuje Ci takie tam okienko, to kliknij w zakładkę 2nd Divisions i tam masz "next" po prawej i "previous" po lewej. No i klikasz w te przyciski i Ci się zmieniają ligi. A jak chcesz którąś wybrać, to klikasz dwa razy w obrazek i wyskoczy jakieś tam okienko, klikasz ok, a potem przechodzisz do pierwszej zakładki i uruchamiasz grę. :)
pawlodar_10:
Pisałem o tych problemach po awansie do Ekstraklasy Cracovią, ale jednak się udało ogarnąć. Teraz zaczynam 4 sezon i w końcu europejskie puchary (3 miejsce w lidze w poprzednim sezonie). W każdym razie wszedłem w ten przegląd klubów europejskich i się przeraziłem do jakich przetasowań w składach doszło, w Barcelonie gra 4 zawodników z początku gry, w Realu tylko jeden (Ramos).
Nawigacja
[#] Następna strona