Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (79/96) > >>

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPisałem o tych problemach po awansie do Ekstraklasy Cracovią, ale jednak się udało ogarnąć. Teraz zaczynam 4 sezon i w końcu europejskie puchary (3 miejsce w lidze w poprzednim sezonie). W każdym razie wszedłem w ten przegląd klubów europejskich i się przeraziłem do jakich przetasowań w składach doszło, w Barcelonie gra 4 zawodników z początku gry, w Realu tylko jeden (Ramos).

--- Koniec cytatu ---
Ja proponuję grać z opcją, że tylko gracz może robić transfery. Gra robi się realna. Zresztą w polskiej ekstraklasie nie ma dużo zmian, więc idzie grać normalnie ;)

VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa proponuję grać z opcją, że tylko gracz może robić transfery. Gra robi się realna. Zresztą w polskiej ekstraklasie nie ma dużo zmian, więc idzie grać normalnie ;)

--- Koniec cytatu ---

Ale to wyjście nie jest też doskonałe.. Bo np. później już kilka sezonów dalej, w Barcelonie np. będą sami 35-40 latkowie, albo połowa odejdzie na emeryturę i nie będzie całej 11 i zmienników. Chyba.. bo nigdy nie grałem z tą opcją. xd

parcho:
Jak kupować zawodników przy których widnieje informacja, że będzie ciężko podpisać z nimi kontrakt(mam spolszczenie więc nie wiem jak to będzie po angielsku).

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak kupować zawodników przy których widnieje informacja, że będzie ciężko podpisać z nimi kontrakt(mam spolszczenie więc nie wiem jak to będzie po angielsku).

--- Koniec cytatu ---

No raczej ciężko będzie z nim podpisać kontrakt, raczej szanse są bardzo małe. Chyba że oszukasz PESa i kupisz go przez edytor ML ;)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle to wyjście nie jest też doskonałe.. Bo np. później już kilka sezonów dalej, w Barcelonie np. będą sami 35-40 latkowie, albo połowa odejdzie na emeryturę i nie będzie całej 11 i zmienników. Chyba.. bo nigdy nie grałem z tą opcją. xd

--- Koniec cytatu ---
Niby tak, ale możesz tylko ty kupywać i sprzedawać zawodników. Jak Ci się gracze postarzeją to wystawiasz ich na listę transferową, choć trzeba wyczuć na to dobry moment.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej