Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
pawlodar_10:
Chodziło mu o to co się dzieje z zawodnikami innych klubów. Nasi się starzeją, a tamci nie?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodziło mu o to co się dzieje z zawodnikami innych klubów. Nasi się starzeją, a tamci nie?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam to się starzeją, a później się odradzają. Ta opcja o której mówię jest tylko do transferów, reszta jest bez zmian ;)
VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ tego co pamiętam to się starzeją, a później się odradzają. Ta opcja o której mówię jest tylko do transferów, reszta jest bez zmian ;)
--- Koniec cytatu ---
No chyba, że tak... Ale ta opcja i tak by mi nie pasowała... Powiedzmy, że jestem już napalony na ten jeden klub, powiedzmy AC Milan i gram przez 5 sezonów z Buffonem w Juventusie, a potem nagle on ma znowu 18 lat i normalnie gra? To nie dla mnie. ;D Już wolę zwykły tryb i nawet jeśli ma być tak, że po kilku sezonach z obecnego składu Realu, będzie tylko Ramos, a w Barcelonie 4 zawodników.
parcho:
Co to jest edytor master league i gdzie mogę go znależć?
NexaT:
Gdy zaczynam nową grę, mam dwie opcje do wyboru. (chyba oryginalne kluby i coś jeszcze) Czym one się różnią?
Nawigacja
[#] Następna strona