Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałbym się zapytać czy ktoś ruszy temat pt. : " Pochwal się swoją drużyną ML " ... Chętnie popatrzę na inne składy ,bo nie mam pomysłu na swój :D
--- Koniec cytatu ---
Przy obecnym upadku działu, to raczej wątpliwe. Wszyscy uciekają z tego forum, a szkoda. Mam nadzieję, że ludzie tu jeszcze powrócą, ale jak na razie nie zapowiada się, żeby coś ruszyło.
Cris#20:
Niby to dlaczego uciekają z tego forum ? Widzę jak narazie jest najlepsze z obecnych .
tomi55:
jaki skaut jest najlepszy wedlug was bo wedlug mnie to ten wloch ferreta cz jakos tak
VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiby to dlaczego uciekają z tego forum ? Widzę jak narazie jest najlepsze z obecnych .
--- Koniec cytatu ---
Bo jest drugie forum, które ma w sobie jedną lepszą rzecz, według innych użytkowników. Tam można prowadzić kariery z Fify. I niby wszyscy na to polecieli, a i tak 98% prowadzi kariery z PES-a. Nie rozumiem tego, no ale dobra. A tak poza tym, pesleague.pl jest lepsze pod każdym względem. Niestety dziwni ludkowie wybrali tamto forum, bo Fifa, a i tak z tego przywileju nie korzystają.
Cris#20:
VeB ... Ty prowadzisz może jakąś drużynę piłkarską ? A jeśli tak to po jakim czasie zawodnikom rośnie overall tak od 70+ do 80/85 ?
Nawigacja
[#] Następna strona