Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (86/96) > >>

VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEVeB ... Ty prowadzisz może jakąś drużynę piłkarską ? A jeśli tak to po jakim czasie zawodnikom rośnie overall tak od 70+ do 80/85 ?

--- Koniec cytatu ---

Tego to Ci nie powiem, bo przeważnie patrzę dopiero na końcu sezonu. Ale w czasie jego trwania też rosną poszczególne umiejętności, a overall się zwiększa. Jak grasz dobrze i wygrywasz z bardzo mocnymi drużynami, to nawet po 1 sezonie potrafi skoczyć z 70 do 78 - 80. W sumie to zależy też chyba od zawodnika.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEVeB ... Ty prowadzisz może jakąś drużynę piłkarską ? A jeśli tak to po jakim czasie zawodnikom rośnie overall tak od 70+ do 80/85 ?

--- Koniec cytatu ---
Mi po drugim, albo po trzecim tak urósł, a sam robiłem bardzo niskie staty (ovrl). Tyle, że za 3 awansowałem do ekstraklasy ;)

Cris#20:
No to teraz z innej beczki ... Gram Notthingam Forest i kupiłem narazie 3 zawodników . Wiadomo - jak ty zwykło być - z " niższej półki " . I narazie spełniają swoje obowiązki jak należy ... Ale chodzi mi o to czy jeśli wygram np. całą nPower Championship i skończe 1/2 ew. 3 miejsce to czy im Napewno ! podskoczy ten Overall  (punkty) .

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to teraz z innej beczki ... Gram Notthingam Forest i kupiłem narazie 3 zawodników . Wiadomo - jak ty zwykło być - z " niższej półki " . I narazie spełniają swoje obowiązki jak należy ... Ale chodzi mi o to czy jeśli wygram np. całą nPower Championship i skończe 1/2 ew. 3 miejsce to czy im Napewno ! podskoczy ten Overall  (punkty) .

--- Koniec cytatu ---
czy na pewno to raczej nie, ale Pes ma to do siebie, że bardzo szybko idą w górę ovrl. Kilka sezonów i taki Ronaldo ma maxa ( ok 109)

Cris#20:
A ile mniej więcej tych sezonów będzie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej