Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
parcho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale można go użyć w trakcie kariery?
--- Koniec cytatu ---
wiem, i używałem, ale frajdy to nie sprawia. Nie ma sposobu bez edytora?
Misch1988:
Jak zrobić żeby bramkarz powędrował w pole karne przeciwnika przy rzucie rożnym?
strojo86:
Witam,
zacząłem grac ML od drugiej ligi angielskiej, udało się wywalczyć awans, jednak w mojej drużynie młodzieżowej nie pojawili się żadni nowi zawodnicy, tylko ci co byli na samym początku. Nie mam funduszy na transfery i gram juniorkami, ponieważ gram tymi no name. Kiedy pojawią się nowi? W pes 2010 byli zawsze na koniec sezonu. Gram w trybie offline.
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak zrobić żeby bramkarz powędrował w pole karne przeciwnika przy rzucie rożnym?
--- Koniec cytatu ---
Nie da się tak. Chociaż możesz go zamienić na ten rożny z jakimś zawodnikiem z obrony i go wysłać wtedy. Ale to dużo kombinowania i dość spore ryzyko.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam,
zacząłem grac ML od drugiej ligi angielskiej, udało się wywalczyć awans, jednak w mojej drużynie młodzieżowej nie pojawili się żadni nowi zawodnicy, tylko ci co byli na samym początku. Nie mam funduszy na transfery i gram juniorkami, ponieważ gram tymi no name. Kiedy pojawią się nowi? W pes 2010 byli zawsze na koniec sezonu. Gram w trybie offline.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma określonego momentu, nowi pojawiają się co jakiś czas.
strojo86:
pawlodar_10
Dzięki kolego :)
Nawigacja
[#] Następna strona