Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (93/96) > >>

Misch1988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie da się tak. Chociaż możesz go zamienić na ten rożny z jakimś zawodnikiem z obrony i go wysłać wtedy. Ale to dużo kombinowania i dość spore ryzyko.

Nie ma określonego momentu, nowi pojawiają się co jakiś czas.

--- Koniec cytatu ---

Aha, myślałem że da rade, ponieważ kiedy gram z komputerem to oni przegrywając i mając rożny w około 90 minucie wysyłają bramkarza. Więc myślałem że jest to możliwe.

AnotherWorld:
Witam wszystkich.
Mam pewien problem, chciałem sobie zagrać od nowa ML nową drużyną i kiedy doszło do momentu ustawiania twarzy to od razu jest twarz Andrei Pirlo i nic nie mogę nic zrobić, nawet jak dodaje zdjęcie to i tak nie znika twarz Pirlo :/ gdzie może być problem ?? Dodam że gra ma patchu "PESEdit.com 2013 Patch 5.0".
Z góry dziękuje za pomoc.
pozdro for all

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wszystkich.
Mam pewien problem, chciałem sobie zagrać od nowa ML nową drużyną i kiedy doszło do momentu ustawiania twarzy to od razu jest twarz Andrei Pirlo i nic nie mogę nic zrobić, nawet jak dodaje zdjęcie to i tak nie znika twarz Pirlo :/ gdzie może być problem ?? Dodam że gra ma patchu "PESEdit.com 2013 Patch 5.0".
Z góry dziękuje za pomoc.
pozdro for all

--- Koniec cytatu ---
Tzn. że twarz jest przypisana poprzez kitserver do gry. Byś musiał znaleźć twarz Pirlo w map.txt i wymazać daną linijkę. Lokalizacja "kitserver/GDB/uni/face" Pisane z pamięci.

AnotherWorld:
Dzięki wielkie, zadziałało :)

NOVIK:
Z innej bajki czy da się usunąć ten dolny pasek podczas oglądania powtórek? Tam gdzie pisze co odpowiada za co czyt. zmiana kamery /obracanie itp

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej