Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (13/96) > >>

adryjan00:
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym sklepem w ML ? Mam tam kupować te różne przyrządy do trenowania?

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym sklepem w ML ? Mam tam kupować te różne przyrządy do trenowania?

--- Koniec cytatu ---

Kupujesz tylko to co uważasz za przydatne twoim zawodnikom.Możesz nic nie kupować i nic się nie stanie.

luki2511:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETurnieje są wyłączone chyba.... tylko zwykłe mecze można na chwile obecną grać, jak dobrze mniemam....

--- Koniec cytatu ---
hej dzieki za p[odpowiec a czemu sa wylaczone i czy beda wogule turnirje jeszcze wlaczone?

CJKarl:
Witam . Nie wiem czy gdzieś to było ale mam problem . W ML z czasem wyskakuje że zawodnik nie będzie grał przez 1 mecz . Potem przychodzi na rozmowę . Teraz gdy chciałem zagrać mecz to aż 6 zawodników nie może grac . O co w tym chodzi ?

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam . Nie wiem czy gdzieś to było ale mam problem . W ML z czasem wyskakuje że zawodnik nie będzie grał przez 1 mecz . Potem przychodzi na rozmowę . Teraz gdy chciałem zagrać mecz to aż 6 zawodników nie może grac . O co w tym chodzi ?

--- Koniec cytatu ---

Może mają kontuzję lub są zawieszeni za kartki ? Tam wszystko piszę,jeżeli jest jakiś problem lub powiadomienie zawsze dostajesz je w "TOPICS".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej