Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (14/96) > >>

michu kk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam . Nie wiem czy gdzieś to było ale mam problem . W ML z czasem wyskakuje że zawodnik nie będzie grał przez 1 mecz . Potem przychodzi na rozmowę . Teraz gdy chciałem zagrać mecz to aż 6 zawodników nie może grac . O co w tym chodzi ?

--- Koniec cytatu ---

często jest tak że zawodnicy są po prostu przemęczeni, musisz stosować rotacje w składzie.

Co do tego master negocjatora to .... nie rozumiem tego. po co to wam ? żeby wszystkich do siebie od razu ściągnąć ??
mnie się bardzo podoba nowa master league, usunęli to co zbędne i jest ok ;-)

konradinho:
Czy w trybie Master League można po jakimś czasie zmienić klub? Tzn. prowadzić inny(podobnie jak w fifie)?

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy w trybie Master League można po jakimś czasie zmienić klub? Tzn. prowadzić inny(podobnie jak w fifie)?

--- Koniec cytatu ---

Nie ma takiej funkcji.

Paulie07:
Witam. Mam taki "problem". W master league, czasami zdarza się, że więcej jak połowa moich zawodników ma słabą lub tragiczną formę(niebieska strzałka, szara strzałka). Nie lubię wystawiać takich zawodników, bo moim zdaniem zazwyczaj prezentują piach. Tylko, że nie widzę w swoim zakresie możliwości, aby ta forma im rosła. Taka sytuacja zdarza się z raz na miesiąc(w grze) i jest dosyć irytująca. Ktoś się z tym spotkał, ktoś sobie poradził?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam taki "problem". W master league, czasami zdarza się, że więcej jak połowa moich zawodników ma słabą lub tragiczną formę(niebieska strzałka, szara strzałka). Nie lubię wystawiać takich zawodników, bo moim zdaniem zazwyczaj prezentują piach. Tylko, że nie widzę w swoim zakresie możliwości, aby ta forma im rosła. Taka sytuacja zdarza się z raz na miesiąc(w grze) i jest dosyć irytująca. Ktoś się z tym spotkał, ktoś sobie poradził?

--- Koniec cytatu ---
No jasne, że się spotkałem. Najczęściej jak się zagra dobry mecz to strzałki idą do normy, ale może być tak też, że forma jest po prostu losowana i to taki skrypt. Nic na to nie poradzisz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej