Chłopie traktujesz mnie jak bym był kompletnym laikiem w tych sprawach.(szukam tylko rozwiązania) pomocnej dłoni:-)
Czytam ze zrozumieniem.
Faktycznie że grafa 64bitowa to mało w tych czasach ,zastanawiam się dlatego nad zmianą( jeśli inaczej tego nie rozwiąże) i dla tego nie uczestniczę w lidze ani turkach czy pucharach by nie denerwować innych zacinkami gry-znam to z innych części PES-a( być fer dla graczy- bezcenne:-). Gra na medium to już niestety nie to samo co na high( grałem swojego czasu na lapku na medium w PES9 -porażka).
Tak jak napisałeś ,że połowa ludu kupuje naszpikowane reklamami PC-ty-to prawda ale mi pececik głownie do pracy potrzebny a gra to rozrywka - PES 12 latał aż miło 13 nie więc to rozwiąże. Inne gry typu max payne 3 czy MOHW lataja super ale nie online ponieważ online w nie nie gram. Jeśli okaże się że faktycznie grafa kładzie PES-a na kolana to się ja wymieni- ale najpierw zapytałem czy to nie problem konami i oczekiwań na łatki jak to było w niektórych poprzednich częściach.
Wrzucam jeszcze specyfikacje z settings:-)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pozdro i dzięki za pomoc.
Znacząca cześć osób nie wie jak się z pecetem obchodzić w sprawach konfiguracyjnych wiec, dlatego takie mam podejście. Podkreślam że prawie każdego mierze tą samą miarą.
Wszystko co napisałem mogłem napisać (jak bym się powtarzał, czyż nie ?), popatrz wstecz i zrób wszystkie czynności a potem odpal grę.
Online nie naprawisz... też tak mam... jedynie możesz zoptymalizować ustawienia grafiki, jak pisałem i wiele innych uwag. Ale dodam też, abyś zainstalował DirectX z płytki PESa oraz jeśli tego nie zrobiłeś, zainstalował "najnowsze sterowniki pod
swoją kartę graficzną".
To winna konami że jest jak jest z online na PC. I raczej jak w ogółe, w żadnej poprawce tego nie naprawią. Teraz skupiają się głównie na nowym nextgenie, a połowicznie tylko poprawiają niewielkie błędy gry obecnej, dosłownie.