Dział Ogólny > PES 2013

Masz problem z grą online? Porady od Konami.

<< < (7/10) > >>

domzal20d:
Tak jak pisałem kompa mam dobrego teraz jedyne co mnie nurtuje to grafika.
procka mam 3.07 i3
ram 4gb
a grafa gt 520 1gb a ale z tego co wyczytałem jest 64bitowa, kumpel też miał problem z przycinaniem na starym kompie zmodyfikował sprzęt i wymienił min kartę na 128bit i problem znikł:-).
sorki ze tak cytuje ale rzadko jestem na forum.
A w PES od 9,10,11,12,  gram i nie miałem żadnych problemów więc na forum nie zaglądałem:-)
Dzięki za info.
i teraz zastanawiam się czy to nie sprawka karty graficznej choć w settings wszystko na GOOD.

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak jak pisałem kompa mam dobrego teraz jedyne co mnie nurtuje to grafika.
procka mam 3.07 i3
ram 4gb
a grafa gt 520 1ba ale z tego co wyczytałem jest 64bitowa, kumpel też miał problem z przycinaniem na starym kompie zmodyfikował sprzęt i wymienił min kartę na 128bit i problem znikł:-).
sorki ze tak cytuje ale rzadko jestem na forum.
A w PES od 9,10,11,12,  gram i nie miałem żadnych problemów więc na forum nie zaglądałem:-)
Dzięki za info.
i teraz zastanawiam się czy to nie sprawka karty graficznej choć w settings wszystko na GOOD.

--- Koniec cytatu ---
no może być i od karty...spróbuj pożyczyć od kolegi grafiki i zobaczyc czy bedzie dobrze gra chodziła ;)

domzal20d:
Dzięki wszystkim za porady:-)
spróbuje wymienić grafe od kumpla i zobaczymy tylko to jedynie rozwiązanie mi przychodzi do łba:-)

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki wszystkim za porady:-)
spróbuje wymienić grafe od kumpla i zobaczymy tylko to jedynie rozwiązanie mi przychodzi do łba:-)

--- Koniec cytatu ---
mowie ci spróbuj najpierw włożyć do swojego kompa od kogoś jakaś lepsza...a jak to nie wina grafiki???

domzal20d:
Nom spróbuje ale już wszystko kombinowałem restart systemu też był od nowa jest tylko windows wszystkie  sterowniki i PES:-) i nadal to samo wcześniej miałem XP i tez był ten sam problem a pesik 12 hulał aż miło.
Ale spróbuję:-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej