Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague
unkas:
wypowiem sie tylko na temat czerwonych kartek bo reszta mnie nie interesuje === moim zdaniem jest to pojeb... pomysł ,to jest piłka nożna i kosy specjalnie czy nie specjalnie są w piłce nożnej , sam staram sie grać fair play i nie pamiętam kiedy kogoś skasowałem sam na sam ale rozumiem takie zagranie bo to jest piłka nożna !!!! i to jest normalne
raul7:
Mam takie samo zdanie jak Ukasiu.
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwypowiem sie tylko na temat czerwonych kartek bo reszta mnie nie interesuje === moim zdaniem jest to pojeb... pomysł ,to jest piłka nożna i kosy specjalnie czy nie specjalnie są w piłce nożnej , sam staram sie grać fair play i nie pamiętam kiedy kogoś skasowałem sam na sam ale rozumiem takie zagranie bo to jest piłka nożna !!!! i to jest normalne
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie ;) Tym bardziej w tym pesie nie jest ciezko o kartki bo sedziowie rozdaja za byle g... :)
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwypowiem sie tylko na temat czerwonych kartek bo reszta mnie nie interesuje === moim zdaniem jest to pojeb... pomysł ,to jest piłka nożna i kosy specjalnie czy nie specjalnie są w piłce nożnej , sam staram sie grać fair play i nie pamiętam kiedy kogoś skasowałem sam na sam ale rozumiem takie zagranie bo to jest piłka nożna !!!! i to jest normalne
--- Koniec cytatu ---
Zgadza sie wiec jesli wiesz ze to jest normalne powinienes rowniez wiedziec ze karanie poprzez wykluczenie w nastepnym meczu tez jest normalne. Taki Rooney za ostry faul dostal kare 3 meczow. 4 zolte kartki rownaja sie absencji w nastepnym meczu bo... bo... bo TO JEST PILKA NOZNA !!!!
Jak sam mowisz. Nie widzisz tego jakim jestes hipokryta skoro uwazasz ze kosy od tylu przy sam na sam
to pilka nozna a wykluczenia i absencje za kartki to juz nie ? Obudz sie i otworz oczy.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgadzam sie ;) Tym bardziej w tym pesie nie jest ciezko o kartki bo sedziowie rozdaja za byle g... :)
--- Koniec cytatu ---
Matip ty chyba to rozumiesz ze absencje i wykluczenia za kartki to taki sam element gry w pilke nozna jak kosy od tylu ? Tylko po prostu nie chcesz aby bylo to karane jak w prawdziwej pilce tak ?
Ukassiu:
--- Koniec cytatu ---
No masz racje czerwone kartki to normalna rzecz i właśnie dlatego powinny być kary, tak jak w prawdziwej piłce.
Nawigacja
[#] Następna strona