Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague
Ukassiu:
No dobra a losowe drużyny w lidze? Dla każdej ligi jeden koszyk, dla 1 ligi koszyk 6, dla 2 ligi koszyk 5 itd. Przynajmniej spróbujmy jeden sezon.
raul7:
No z losowymi można spróbować jak najbardziej.
es_sabbi:
temat kartek byl poruszany juz wielokrotnie - jest to praktycznie niemozliwe do zrobienia wiec nie ma sensu kombinowac
co do reprezentacji... kurcze ja wolalem lige klubami a puchar ligi reprezentacjami aby bylo jakies urozmaicenie
co do losowych druzyn to ja nie mam nic przeciw ale jak juz pisalem to spowoduje ze wiele osob bedzie olewac lige i co damy polowie ludzi z pesleague bana za to?
ranking jaki jest taki jest - nie da sie zrobic lepszego - naprawde uwierzcie mi ze zawsze bedzie problem z osobami ktore graja mnostwo meczy :/ musielibysmy dawac limity na liczbe rozgrywanych meczy a to jest jak strzelenie sobie w stopa
no i ostatnia uwaga to DavidDave to inovation2 ;] a tak myslalem skad znam ten sposob pisania ;p to wyjasnie wiele ;]
Ukassiu:
ale punkty minusowe na pewno są możliwe za kartki
Dlaczego bany? Każdy kto sie zapisze będzie wiedział, że będą losowane zespoły. Na innych serwisach to funkcjonuje wiec dlaczego nie tu?
pepopepko:
Ja mam propozycję taką, iż system naliczania punktów podczas wyzwań jest troszkę niesprawiedliwy iż faworyzuje za bardzo graczy którzy grają bardzo bardzo dużo meczy moim zdaniem nie powinno być widać aż takiej różnicy. Miejsce w rankingu powinno zależeć przede wszystkim od umiejętności, potem ewentualnie od częstotliwości gry, aczkolwiek jedno z drugim w znaczny sposób się wyklucza.
Nawigacja
[#] Następna strona