Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague

<< < (9/12) > >>

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam propozycję taką, iż system naliczania punktów podczas wyzwań jest troszkę niesprawiedliwy iż faworyzuje za bardzo graczy którzy grają bardzo bardzo dużo meczy moim zdaniem nie powinno być widać aż takiej różnicy. Miejsce w rankingu powinno zależeć przede wszystkim od umiejętności, potem ewentualnie od częstotliwości gry, aczkolwiek jedno z drugim w znaczny sposób się wyklucza.

--- Koniec cytatu ---
nie jest mozliwe stworzenie takiego rankingu - musialbys dac limit na rozegranie meczy a to jest juz totalny bezsens

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale punkty minusowe na pewno są możliwe za kartki

Dlaczego bany? Każdy kto sie zapisze będzie wiedział, że będą losowane zespoły. Na innych serwisach to funkcjonuje wiec dlaczego nie tu?

--- Koniec cytatu ---
dokładnie nikt łachy nie robi chce grać w najlepszych rozgrywkach PES-a w Polsce niech się dostosuje do zasad

A ode mnie poruszam temat losowych form i kontuzji, bo gra tą samo 11+3 rezerwowych jest także nudna. Losowe formy to dobry pomysł a nikt nie chce głębiej poruszyć tego tematu

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco do reprezentacji... kurcze ja wolalem lige klubami a puchar ligi reprezentacjami aby bylo jakies urozmaicenie

--- Koniec cytatu ---

No dobra przekonales mnie bardzo lubie PL bo jest rozgrywany na fajnych zasadach tylko ze tam po rozegraniu dwoch spotkan juz mozesz odpasc a ja chetnie pogral bym reprezentacja caly sezon.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEno i ostatnia uwaga to DavidDave to inovation2 ;] a tak myslalem skad znam ten sposob pisania ;p to wyjasnie wiele ;]

--- Koniec cytatu ---

hahaha mowilem w maju ze wracam z hukiem wraz z nowym Pesem :D
jak widzisz nie poddalem sie, jestem wytrwaly i dalej walcze o zmiany na lepsze
Pierwszy sukces juz na starcie koszyki druzyn takze jest zajebiscie ;]
Cele na ten sezon to wiecej rozgrywek typu LM LE MS ME
a Ligi Krajowe to juz napewno nie odpuszcze tak bardzo chcialem je zagrac w zeszlym sezonie...

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo dobra a losowe drużyny w lidze? Dla każdej ligi jeden koszyk, dla 1 ligi koszyk 6, dla 2 ligi koszyk 5 itd. Przynajmniej spróbujmy jeden sezon.

--- Koniec cytatu ---

Szczeze sobie powiedzmy iz rozgrywki ligowe sa jedynymi w ktorych praktycznie mozna grac swoja ULUBIONA druzyna...
Wiec co do losowych, to mozna stworzyc nie wiem jakiegos master liga czy cos w tym stylu gdzie druzyny beda przydzielone losowo :)

betek:
Witam,
tak sobie pomyslałem chwile jakby Wam doradzić z tymi drużynami w lidze, może takie coś;

PIERWSZA OPCJA
liga liczy, 20 graczy, wybieranych jest 20 zespołów, w każdej parze jest inna drużyna (gracie tymi samymi zespołami, np. w 1 parze LIVERPOOL-LIVERPOOL), np,

Kolejka 1
Id   Gospodarz   Gość   Rezultat
39039    RoB    kamil    - LIVERPOOL
39040    tomasz    Gargamel - A.C. MILAN
39041    bartopilkarz    [-blo-] - PSG
39042    RobSoN#HM    karol.pl - BARCELONA
.... itd.

w nastepnych kolejkach gospodarz idzie 1 pozycje w góre, a gość 1 pozycje w dół, każdy zagra z każdym inną drużyną, a razem spotkają sie dopiero w rewanżu, np.

Kolejka 2
Id   Gospodarz   Gość   Rezultat
39039    tomasz   XXX     - LIVERPOOL
39040    bartopilkarz    kamil - A.C. MILAN
39041    RobSoN#HM    Gargamel - PSG
39042    XXX    [-blo-] - BARCELONA
...itd.

coś takiego, może jakieś macie pomysły, żeby to jakos zmodyfikować sobie, bo pewnie jakieś błędy będą w terminarzu, a o 3 w nocy to mi sie myśleć nie chce, czy to jest dobrze czy nie :D

DRUGA OPCJA
wprowadzenie w 1 kolejce gracie LIVERPOOLEM wszyscy, w drugiej kolejce REALEM MADRYT, w trzeciej kolejce JUVENTUSEM, itd...

pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej