Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague

<< < (10/12) > >>

DavidDave:
Betek w koncu sie obudzil z zimowego snu hehehe
Jak dla mnie oby dwie opcje sa dobre ale druga chyba bardziej praktyczna.
Niestety raczej w lidze taki pomysl nie przejdzie tak mi sie wydaje ale mozna go zastosowac w Turnieju Dnia. Zaproponuje dabalowi zeby cos takiego zorganizowal w TD np 8 grup i w kazdej innym klubem
Przyklad; 1 grupa - Juve 2 grupa real 3 grupa city itd.

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety raczej w lidze taki pomysl nie przejdzie tak mi sie wydaje ale mozna go zastosowac w Turnieju Dnia. Zaproponuje dabalowi zeby cos takiego zorganizowal w TD np 8 grup i w kazdej innym klubem
Przyklad; 1 grupa - Juve 2 grupa real 3 grupa city itd.

--- Koniec cytatu ---

Do tego trzeba przygotowac system, a wydaje mi sie ze przygotowanie czegos takiego to nie jest takie hop ;)

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo tego trzeba przygotowac system, a wydaje mi sie ze przygotowanie czegos takiego to nie jest takie hop ;)

--- Koniec cytatu ---

A nie mozna zastosowac systemu z Eliminacji do Euro12 ?? Tam wlasnie grupy byly rozgrywane takim systemem Grupa 1 - wszyscy Polska, grupa 2 - Rosja, grupa 3 - Grecja itd itd :)

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nie mozna zastosowac systemu z Eliminacji do Euro12 ?? Tam wlasnie grupy byly rozgrywane takim systemem Grupa 1 - wszyscy Polska, grupa 2 - Rosja, grupa 3 - Grecja itd itd :)

--- Koniec cytatu ---

Tam bylo to recznie ustawiane na poziomie bazy, nie da sie tego na chwile obecna kliknac z panelu admina, trzeba by to dorobic.

es_sabbi:
nie bardzo rozumiem co takie granie miałoby za sens??

nie za bardzo będzie to przekombinowane??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej