Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague

<< < (2/12) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mialem inny pomysl ktory nie udalo mi sie wprowadzic:
1 liga - koszyk 6
2 liga - koszyk 5
3 liga - koszyk 4
4 liga - koszyk 3

;]

--- Koniec cytatu ---

bardzo dobry pomysl wlasnie o tym pisalem w punkcie numer 2 plus to zeby byly to zespoly losowe :)
a dlaczego nie udalo sie wprowadzic ? poniewaz idea gry w lidze to gra ulubionymi zespolami (czytaj najlepszymi pod wzgledem skilla) ? :D

es_sabbi:
idea ligi to - duza liczba chetnych

jesli wprowadzi sie takie ograniczenia to spora czesc ludzi zrezygnuje i powie ze woli grac na stronce XXX bo pesleague jest glupie

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEidea ligi to - duza liczba chetnych

jesli wprowadzi sie takie ograniczenia to spora czesc ludzi zrezygnuje i powie ze woli grac na stronce XXX bo pesleague jest glupie

--- Koniec cytatu ---

z tego co widzialem to wlasnie na innych stronkach graja srednimi zespolami w niektorych ligach tak ze na 20 zespolow zaden sie nie powtarza a na pesleague gra sie botami :)
wiesz lepiej jak kilka dzieciakow zrezygnuje a wroca wartosciowi gracze jak rosicki betek czy extremedude.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdlaczego ? mozesz jakos argumentowac to ?

--- Koniec cytatu ---

wydaje mi sie, ze liga powinna być samymi zespołami, a co do reprezentacji to można przecież zorganizować np. MŚ czy ME, puchar konfederacji itd, mozna robić mase pucharów.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mialem inny pomysl ktory nie udalo mi sie wprowadzic:
1 liga - koszyk 6
2 liga - koszyk 5
3 liga - koszyk 4
4 liga - koszyk 3

;]

--- Koniec cytatu ---

pomysł jak najbardziej ok, i myślę, ze każdy(90%, nie liczac upartych, którzy muszą grać swoimi Barcelonami czy Realami) jest za tym. To powinien być fan a nie skill i granie tylko by wygrać. oczywiscie rywalizacja też, ale nie ponad wszystko.

Ulubione, ok ale ja chce grać Spartą Chorzelów i co? Sabbi chce grać Podbeskidziem i co? Nie no najlepiej być sobie "kibicem" Barcelony,Realu czy innego Manchesteru i upierać się nad tym by grać ulubionymi po tak było od kiedyś tam.

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co widzialem to wlasnie na innych stronkach graja srednimi zespolami w niektorych ligach tak ze na 20 zespolow zaden sie nie powtarza a na pesleague gra sie botami :)
wiesz lepiej jak kilka dzieciakow zrezygnuje a wroca wartosciowi gracze jak rosicki betek czy extremedude.

--- Koniec cytatu ---
i na innych stronkach liga liczy 20 osob - a u nas liczy 200 osob

jaki z tego wniosek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej