Cześć. W końcu będzie patch na PS3.
Oto moje pomysły:
- oparcie statystyk wszystkich piłkarzy na
pesstatsdatabase.com/PSD/.- stworzenie dość sporo młodych piłkarzy między innymi :
Oliver Torres, Moritz Leitner, Paulo Dybala..itd. Ww są w
pesstatsdatabase.com/PSD/ jak i wielu innych młodych piłkarzy.
- stworzenie piłkarzy młodego pokolenia, których nie ma jeszcze w
pesstatsdatabase.com/PSD/ oraz w PES 2013. Takich np. jak:
Martin Kobylanski, Muhammed Demirci..itd. W tym przypadku takich młodych piłkarzy można znaleźć na stronie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE w zakładce
"ONBG" - o nich będzie głośno. A statystyki piłkarzy opierać ze strony
REJESTRACJA lub LOGOWANIE w zakładce talenty. Również z tej strony można stworzyć dużo młodych talentów.
- Bundesliga z aktualnymi składami, strojami, herby.
- pełna licencja na ligę portugalską z aktualnymi składami i strojami, herby.
- aktualne składy pozostałych lig z licencjami.
- menu sky sports podczas meczów.
- co do 2 ligi, to bym wybierał między championship, seria b. Liga Adalante jest kusząca, pod jednym warunkiem. Barcelona B nie może awansować do La Liga jak w rzeczywistości. Oczywiści aktualne stroje, składy, herby.
- aktualne składy, stroje, herby drużyn narodowych.
- w menu przy wyborze (Europe, Africa...) zamiast logo kontynentów herby danej konfederacji.
- obecne banery reklamowe na stadionach.
- w miarę sensowne ustawienie finansów kluów.
- odblokowanie drużyn z copa libertadores w menu exhibition oraz w master league, żeby można było przeprowadzać transfery.
- wszystkie nasze 4 stadiony z euro 2012.
- herby lig, pucharów itp.
- zamiast klasycznych drużyn Brazylia, Argentyna, Anglia, Włochy, ....itd. stworzyć Legie, Lecha, Śląsk, zdobywców ligi mistrzów z pozostałych kontynentów. I wdrożyć tę drużyny w master league, aby dokonywać transferów.
- aktualne twarze stworzonych młodych piłkarzy. (przykładowo w Legii z 5 lub 6 piłkarzy z aktualnymi twarzami).
- przeczytałem kiedyś na forum pesleague, że lubisz robić sobie żarty w patcha'ch. Czyli jakaś śmieszna nazwa drużyny lub piłkarz typu Hitler, Stalin
. Zabawne, ale jeśli to ma być najlepszy patch to raczej takich rzeczy nie wypada robić.
To tyle z mojej strony. Myślę, że skorzystasz z moich pomysłów. Życzę powodzenia.
P.S. oby to był na bles 1407.
Pozdrawiam.