Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Turniej tygodniowy
Gap12:
No super pomysł.Ale TD lub PD też żeby czasem były.Myślę że można spróbować.
Martinso:
Niech ruszy jakakolwiek rozgrywka ;)
Liga, puchar ligi, moze pozniej liga mistrzow i liga europy - 4najwazniejsze rozgrywki na pesleague :)
Ukassiu:
DavidDave ogólnie twój pomysł jest fenomenalny, ale kto niby te rozgrywki zorganizuje? w PES 2012 nawet te zaplanowane rozgrywki jak liga 2 vs 2 czy ligi krajowe nie zostały rozegrane, a co dopiero tyle rozgrywek, które proponujesz.
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDavidDave ogólnie twój pomysł jest fenomenalny, ale kto niby te rozgrywki zorganizuje? w PES 2012 nawet te zaplanowane rozgrywki jak liga 2 vs 2 czy ligi krajowe nie zostały rozegrane, a co dopiero tyle rozgrywek, które proponujesz.
--- Koniec cytatu ---
Dzieki Ukassiu milo ze spodobal Ci sie moj pomysl.
No wlasnie brak chetnych do organizowania tych rozgrywek to najwiekszy problem pesleague.pl
Ja osobiscie zglaszam sie do pomocy mam bardzo duzo wolnego czasu poniewaz malo pracuje
a kocham grac w Pesa wiec chcialbym pomuc w rozwoju serwisu na ktorym spedzam wiekszosc wolnego czasu. Powiedzcie tylko co mam robic to to zrobie tak jak w przypadku koszykow druzyn na ktore poswiecilem ponad 15h wolnego czasu i robilem to jak najbardziej profesjonalnie i z czysta przyjemnoscia :)
PiNk!:
Świetny pomysł Mściciel, oby tak dalej! Jestem chętny
Nawigacja
[#] Następna strona