Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Turniej tygodniowy
Dabal:
jestem ZA
Ukassiu:
W sumie po przemyśleniu to nawet fajny pomysl. Jestem za.
Oby tylko nie ucierpiały na tym puchary i turnieje dnia, które mogły by byc nawet codziennie. W kazdy dzien różnymi zestawami druzyn by była róznorodność. Ludzi do grania jest sporo, tylko organizowac pucharki,;)
krychu1021:
pomysl dobry ale ciekawe cos z ludzmi ktorzy maja obowiazki i nie moga grac caly tydzien w pesa (chodzi mi ze dziennie do dyspozycji) wtedy co? wo? jesli sie nie stawi w dany dzien na mecz? a tak np koles wchodzi patrzy o t/p dnia ma czas i gra ( wszystko rozgrywa sie w 1 dzien ). ciekawe jak to wyjdzie w praktyce. ale jak co to popieram
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpomysl dobry ale ciekawe cos z ludzmi ktorzy maja obowiazki i nie moga grac caly tydzien w pesa (chodzi mi ze dziennie do dyspozycji) wtedy co? wo? jesli sie nie stawi w dany dzien na mecz? a tak np koles wchodzi patrzy o t/p dnia ma czas i gra ( wszystko rozgrywa sie w 1 dzien ). ciekawe jak to wyjdzie w praktyce. ale jak co to popieram
--- Koniec cytatu ---
bez przesady nawet jeśli bd 8 osobowe grupy to 7 meczów w tydzień nie zagrasz ale sa rozgrywki i to dobre a dlatego na cały tydzień bo tak jak mówisz jeden ma wolne wdany dzień to rozegra np3 mecze
Kopyt:
popieram
Nawigacja
[#] Następna strona