Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Turniej tygodniowy

<< < (5/9) > >>

krychu1021:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE  bez przesady nawet jeśli bd 8 osobowe grupy to 7 meczów w tydzień nie zagrasz  ale sa rozgrywki i to dobre a dlatego na cały tydzień bo tak jak mówisz  jeden ma wolne wdany dzień to rozegra np3 mecze

--- Koniec cytatu ---
no tak ale zlozmy ze wyjdziesz z grupy i w weekend jest faza pucharowa a wiadomo jak w weekend wyglada z czasem jeden moze zagrac rano drugi wieczorem a niektorzy poprostu nie maja wgl czasu w weekend

msciciel:
Odpowiem zbiorczo:
1. To nie jest turniej zamiast T/P dnia , tylko dodatkowy dla tych co chca grac duzo :)
2. Jesli ktos wie ze np. w weekend go nie ma to albo sie nie zapisuje, albo liczy sie z tym ze w fazie pucharowej dostanie walkowera

Jeszcze zostaje kwestia ile meczy ma przypadac na gracza w ciagu tych 5 dni. Niech kazdy powie jak dla niego liczba jest akceptowalna i wtedy bedziemy mieli poglad jak stroic taki turniej co do formy.

Risto-pl:
5 meczy ;)

es_sabbi:
jestem za aczkolwiek wolalbym juz w piatek grac faze pucharowa ;] w sobote to na 90% ludzie sie bawia ;]

pepopepko:
Panowie sprawa wygląda tak, ja ze swojej strony bardzo ochoczo podchodzę do sprawy pucharów itp. Co oferuje, jeżeli trzeba to bardzo dobre organizowanie drzewka turniejowego, czuwanie nad losowaniami (program losujący) no i oczywiście bieżące sprawy wynikające z różnych sytuacji! Pracowanie nad strukturami turnieju także, myślę że mogło by się udać.

Jeżeli ktoś chętny przyjąć moją pomocą, mógłbym stać się organizatorem owych rozgrywek!

Pozdrawiam. Pepko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej