Bo kazdy robi w zakresie swojego wolnego czasu za friko. Niestety nawet za zrobienie byle daj spokojy kazdy chce kase a strona sama w sobie nie jest dochodowa. Jak ktos zrobi nowe szate graficzna to chetnie sie ja zmieni ale przez cala historie strony znalazly sie raptem 2 osoby , ktore cos fajnego za friko zrobily w zakresie wygladu strony.
Z tego co piszesz to wynika ze nie kazdy chce kase tylko ty bys chcial wszystko za darmo...
Ja zrobilem koszyki druzyn do tego pesa poswiecilem na to 6 dni po kilka godzin dziennie
i w ogole nie przyszlo mi do glowy ze chce za to jakies pieniadze ;/
Ja to zrobilem z przyjemnoscia caly rok bede korzystal z tych koszykow grajac wyzwania i
powiem ci msciciel ze zrobil bym znacznie wiecej ale ciagle slysze ze taka osoba nie jest
potrzebna poniewaz jest odpowiednia ilosc opiekunow...
Malo tego ja bym byl gotow wesprzec finansowo pesleague na rozwoj serwisu gdyby tylko z waszej strony byla jakas inicjatywa na realizacje moich pomyslow, tych dobrych oczywiscie
Jesli strona jest dla graczy i gracze maja wnosic cos do niej w ramach swojego wolnego czasu to nie odrzucajcie pomocy czasu checi i motywacji kogos kto ja oferuje za darmo takie jest moje zdanie.
3 rok staram sie zmienic cos na lepsze i narazie udalo mi sie zrobic tylko 2 rzeczy
wpis do profilu o najwyzszej wygranej i najnizszej porazce oraz koszyki druzyn.
Ale jestem nieugiety nigdy sie nie poddaje i dalej bede walczyl o zmiany na lepsze
jak nie uda mi sie w tej odslonie Pesa zrobie to w nastepnej pozdrawiam ;]