Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w profilu graczy na stronie głównej.

<< < (2/13) > >>

Ukassiu:
Tzn.? Po prostu miałbyś w profilu, ze masz tyle i tyle kartek w meczach na pesleague.pl. Na pewno fajna statystyka. Mam nadzieje, że mściciel wprowadzi te zmiany, które podałem, o ile jeśli są możliwe.

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETzn.? Po prostu miałbyś w profilu, ze masz tyle i tyle kartek w meczach na pesleague.pl. Na pewno fajna statystyka. Mam nadzieje, że mściciel wprowadzi te zmiany, które podałem, o ile jeśli są możliwe.

--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o to czy każdy by pamiętał ile dostał kartek.I czy każdy by to wpisywał.

Ukassiu:
teraz w PES masz zaraz po meczu ekran statystyk, więc nie widze problemu, każdy się przyzwyczai po paru meczach. Na pewno to dużo lepsze rozwiązanie niż wpisywanie zer.... A poza tym fajna statystyka, która powie, kto gra ostro i dostaje duzo kartek.

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam parę propozycji co do nowych opcji w profilach graczy pesleague.pl. Mianowicie:

1. Dodanie ilości czerwonych i żółtych kartek. Skończy się bezsensowne pisanie zer, a poza tym zobaczy się kto ogólnie dostaje najwięcej upomnień od sędziego w meczach.

2. Najczęściej wybierana drużyna.

3. Najczęstszy przeciwnik.

4. By osiągnięcia, szczególnie w pucharach i turniejach dnia nie były pokazywane wszystkie tylko zwycięstwa, oraz finał i 3 miejsce, bo tak to strasznie się rozciąga lista, jeśli ktoś gra dużo i jest nieczytelna. Poza tym po co komu informacja faza grupowa d 2 edycji itd?

5. Możliwość odpowiedzi na pomeczowy komentarz przeciwnika do naszego profilu.

To tyle, co myślicie? Macie jeszcze jakieś inne propozycje?

--- Koniec cytatu ---

1,2,3 Dopisalem do listy TODO
4 - Ja bym ograniczyl tylko dla T/P bo pozostalych rozgrywek nie ma tyle wiec warto miec informacji jak nam poszlo w lidze skoro sa tylko 4 sezony na rok.
5. Ostatni plan byl taki zeby komentarze byly zastapiane znaczkiem fair-play i chyba to jest na razie plan dzialania.

Ukassiu:
1,2,3 super.
4. Właśnie najbardziej mi chodzi o osiagnięcia w P/D T/D inne ważniejsze rozgrywki to tak masz racje powinny zostać.
5. W sumie to faktycznie bardzo fajna opcja z tym fair play,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej