Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w profilu graczy na stronie głównej.

<< < (3/13) > >>

DavidDave:
1. Jak najbardziej za od dawien dawna :) na poczatek mozna od tego zaczac bedzie mozna zobaczyc  jak bramki ile procent kartek na mecz otrzymuje gracz a z wpisywaniem nie bedzie problemu bo teraz to bezsens...

2. To by bylo dobre jak by sie gralo tylko ulubionymi a losowe druzyny przetasuja ta statystyke.

3. Jestem za kiedys wyszedlem z propozycja aby w info o meczu w wyzwaniach pojawiala sie notka o ilosci rozegranych juz spotkan z danym graczem i tak rzucasz wyzwanie patrzysz Ukassiu 6 meczy 0-2-4 i juz sobie myslisz ani razu nie wygralem dodatkowa motywacja :D

4. Swietna propozycja jak najbardziej na tak w koncu nie bylo by smietnika w profilu
nawet wchodzac na wikipedia w osiagnieciach realu nie pisze ze odpadl w fazie grupowej
tylko ze wygral albo osiagnal final.

5. Bardzo dobre rozwiazanie jak na allegro nieraz dostaniesz negatywa za nic i nie mozesz go sprostowac ja kiedys dostalem neutrala asjasgdagsdkjdgkddk ;/

Niestety Ukassiu prawda jest taka ze zarzad w ogole sie nie interesuje jakimi kolwiek zmianami poniewaz jest granych 200 wyzwan dziennie to jest daleko przed konkurencja.
A prawda jest taka ze kazdy serwis musi sie rozwijac wprowadzac nowe rozwiazania
realizowac nowe pomysly i usprawniac juz te dzialajace trzeba byc kreatywnym i inowacyjnym bez tego konkurencja w bardzo szybkim tepie nas dogoni. Na pesleague od 3 lat nawet szata graficzna sie nie zmienila co roku jest zmieniania jakas drobnostka i tyle koniec.

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Niestety Ukassiu prawda jest taka ze zarzad w ogole sie nie interesuje jakimi kolwiek zmianami poniewaz jest granych 200 wyzwan dziennie to jest daleko przed konkurencja.
A prawda jest taka ze kazdy serwis musi sie rozwijac wprowadzac nowe rozwiazania
realizowac nowe pomysly i usprawniac juz te dzialajace trzeba byc kreatywnym i inowacyjnym bez tego konkurencja w bardzo szybkim tepie nas dogoni. Na pesleague od 3 lat nawet szata graficzna sie nie zmienila co roku jest zmieniania jakas drobnostka i tyle koniec.

--- Koniec cytatu ---

Bo kazdy robi w zakresie swojego wolnego czasu za friko. Niestety nawet za zrobienie byle pierdoly kazdy chce kase a strona sama w sobie nie jest dochodowa. Jak ktos zrobi nowe szate graficzna to chetnie sie ja zmieni ale przez cala historie strony znalazly sie raptem 2 osoby , ktore cos fajnego za friko zrobily w zakresie wygladu strony.

szynszyl1995:
Panie msciciel, ale są osoby które chciały by pomóc, coś zrobić dla serwisu za friko, a wy mówicie, że wam kogoś takiego nie potrzeba, tak jak teraz z kimś kto organizował by turnieje dnia, mimo, ze ich w tym momencie nikt nie robi.... To nie jest zrozumiałe. Takie turnieje są super, kiedys grałem w cos podobnego na innym serwisie, teraz miałem tu do was dołaczyć, dla właśnie takich turniejów, bo na ligi itp nie mam czasu, ale jak nie bedziecie robic to trudno.

pozdrawiam.

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo kazdy robi w zakresie swojego wolnego czasu za friko. Niestety nawet za zrobienie byle daj spokojy kazdy chce kase a strona sama w sobie nie jest dochodowa. Jak ktos zrobi nowe szate graficzna to chetnie sie ja zmieni ale przez cala historie strony znalazly sie raptem 2 osoby , ktore cos fajnego za friko zrobily w zakresie wygladu strony.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co piszesz to wynika ze nie kazdy chce kase tylko ty bys chcial wszystko za darmo...
Ja zrobilem koszyki druzyn do tego pesa poswiecilem na to 6 dni po kilka godzin dziennie
i w ogole nie przyszlo mi do glowy ze chce za to jakies pieniadze ;/
Ja to zrobilem z przyjemnoscia caly rok bede korzystal z tych koszykow grajac wyzwania i
powiem ci msciciel ze zrobil bym znacznie wiecej ale ciagle slysze ze taka osoba nie jest
potrzebna poniewaz jest odpowiednia ilosc opiekunow...
Malo tego ja bym byl gotow wesprzec finansowo pesleague na rozwoj serwisu gdyby tylko z waszej strony byla jakas inicjatywa na realizacje moich pomyslow, tych dobrych oczywiscie ;)
Jesli strona jest dla graczy i gracze maja wnosic cos do niej w ramach swojego wolnego czasu to nie odrzucajcie pomocy czasu checi i motywacji kogos kto ja oferuje za darmo takie jest moje zdanie.
3 rok staram sie zmienic cos na lepsze i narazie udalo mi sie zrobic tylko 2 rzeczy
wpis do profilu o najwyzszej wygranej i najnizszej porazce oraz koszyki druzyn.
Ale jestem nieugiety nigdy sie nie poddaje i dalej bede walczyl o zmiany na lepsze
jak nie uda mi sie w tej odslonie Pesa zrobie to w nastepnej pozdrawiam ;]

Artur 7:
   Dziś w drugim Turnieju/Pucharze z rzędu dostaje kose 1 na 1 dość powiedzieć, że perfidną, bo przy stanie 3-3 w 119 minucie wychodzę sam na sam a zawodnik zastanawia się jeszcze do samego pola karnego czy wyje bać 'mi' po nogach i tym sposobem doprowadzić do rzutów karnych... No i ostatecznie podjął złą decyzję... Najlepsze jest to, że cisnąłem na typa po meczu na głównym to kilku na kanale uważa takie zachowanie za normalna rzecz nawet nasz Pan Opiekun się z tego zaśmiał... Wprowadzić kartki do profilu gracza to chyba konieczność, bo ja mam w dupie taką 'zabawę' na pesleague

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej