Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w profilu graczy na stronie głównej.

<< < (11/13) > >>

Martinso:
Kartki, tak oczywiście jestem za, ale najlepiej byłoby chyba wpisywać same czerwone..
Co do turniejów i pucharów, zmieniłbym wpis w osiągnięciach : Mecz o 3 miejsce w 2 edycji, taki mam wpis a powinienem dostać : 3miejsce w 2edycji, bo wygrałem, a ten co przegrał mecz ma taki sam wpis jak ja..
Tak samo w nagrodach nagradzać tych którzy zajeli 2miejsce i 3miejsce w pucharze/turnieju i wpisywać to w profil..
W ostatnim pucharze w pes12 dostałem wpis : 3miejsce w pucharze dnia team Fiorentina.. coś takiego heh :)

Co do komentarzy.. według mnie te fair play nic nie wprowadzają.. komentarze powinny zostać bo dowiadujesz się wiecej o możliwości oszustwa gracza z nich niż ze znaczków fair play, to powinien być dodatek tylko, a komentarze powinny zostać.

Do profilu dodałbym także : najlepsza passa zwycięstw i porażek, tak jak w Pesie w online :)

unkas:
jestem za wywalenie zbędnych rzeczy ....czyli kartki są niepotrzebne sam mam wywal*...... na kartki bo mnie nie interesuje czy ktoś kosi czy komputer za niego kosi ,to jest piłka i takie jest życie ... obowiązkowy komentarz jest też do d.... jak chce to wpisuje jak nie chce to po co zmuszać do wpisywania i później tak wygląda że wszyscy wpisuj gg/ok/sf/sdfwef/hhty/wrwr/hrtht/ itp.....
szkoda czasu na pierdoły lepiej grać .. wpisywanie powinno być jak najkrótsze jak najmniej klikania itp.

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKartki, tak oczywiście jestem za, ale najlepiej byłoby chyba wpisywać same czerwone..
Co do turniejów i pucharów, zmieniłbym wpis w osiągnięciach : Mecz o 3 miejsce w 2 edycji, taki mam wpis a powinienem dostać : 3miejsce w 2edycji, bo wygrałem, a ten co przegrał mecz ma taki sam wpis jak ja..
Tak samo w nagrodach nagradzać tych którzy zajeli 2miejsce i 3miejsce w pucharze/turnieju i wpisywać to w profil..
W ostatnim pucharze w pes12 dostałem wpis : 3miejsce w pucharze dnia team Fiorentina.. coś takiego heh :)

Co do komentarzy.. według mnie te fair play nic nie wprowadzają.. komentarze powinny zostać bo dowiadujesz się wiecej o możliwości oszustwa gracza z nich niż ze znaczków fair play, to powinien być dodatek tylko, a komentarze powinny zostać.

Do profilu dodałbym także : najlepsza passa zwycięstw i porażek, tak jak w Pesie w online :)

--- Koniec cytatu ---

Popieram wszystko co napisal Martin zwlaszcza pomysl o najlepszej passie bez porazki :)

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo wczoraj poprawilem.

--- Koniec cytatu ---

Nadal jest cos nie tak poniewaz nie dalem graczowi znaczka fair play a on nadal na profilu ma 100%
a nie powienien miec skoro nie otrzymal ode mnie znaczka ;]

Matip125':
A co myslicie o koszykasz BONUSOWYCH w danych dniach, aby zrobic tak aby danego dnia bylo tak ze... Losowo by byly wybierane koszyki np. jednego dnia ** panstwa i **** kluby, a innego dnia cos tam innego? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej